Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ


 Ακολουθείστε τα παρακάτω μικρά μυστικά και δείτε το φούσκωμα στην κοιλιά να σας αποχαιρετά οριστικά

vwoman.gr

Το καλοκαίρι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά μας και πλησιάζει η στιγμή που θα κάνουμε τις πρώτες εξορμήσεις μας στην παραλία. Πολλές από εμάς ονειρεύονται μια επίπεδη κοιλιά. Γιατί μόνο να την ονειρεύονται όταν μπορούν να την αποκτήσουν;

Καταναλώστε προβιοτικά

Πολλές φορές η αιτία που η κοιλιά σας δεν φαίνεται λεπτή δεν είναι τα περιττά κιλά αλλά τα φουσκώματα, που οφείλονται κυρίως σε δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση τα προβιοτικά μπορούν να σας δώσουν τη λύση. Τα προβιοτικά είναι ζωντανά βακτηρίδια που συμβάλουν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και σας χαρίζουν την πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά.

Αποφύγετε τα αναψυκτικά

Μέσω της κατανάλωσης αναψυκτικών, καταναλώνουμε και ποσότητες ανθρακικού, δηλαδή διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο απελευθερώνεται στο στομάχι προκαλώντας φουσκώματα. Αν θέλετε να δείτε την κοιλία σας και πάλι επίπεδη, ίσως θα πρέπει να στερηθείτε τα αγαπημένα σας αναψυκτικά.

Πάρτε ανάσα

Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο η σωστή αναπνοή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά! Δυστυχώς οι περισσότερες από εμάς δεν αναπνέουμε σωστά, αφού δεν αναπνέουμε από το διάφραγμα. Αρκούν λοιπόν, μερικές ασκήσεις διαγραφραματικής αναπνοής- τις οποίες θα βρείτε δωρεάν σε πολλά app που υπάρχουν διαθέσιμα στο κινητό σας- για μόλις 10 λεπτά την ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και είναι εντυπωσιακά. Σε 12 μόλις εβδομάδες θα έχετε αποκτήσει επίπεδη κοιλιά, σύμφωνα μάλιστα με επίσημη μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2015 στο περιοδικό γυναικολογίας Green Journal!

Τα οφέλη της διαφραγματικής αναπνοής είναι πολλαπλά, αφού ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το άγχος το οποίο επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να έχουμε επίπεδη κοιλιά. Και αυτό διότι όταν είμαστε σε κατάσταση στρες, στο σώμα μας υπερεκκρίνεται η ορμόνη κορτιζόλη, η οποία ως γνωστόν προκαλεί φουσκώματα και αύξηση βάρους

Φάτε Αμύγδαλα

Και όμως τα αμύγδαλα μπορούν να γίνουν ο σύμμαχος μας στον αγώνα να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλία. Ο νόστιμος αυτός ξηρός καρπός περιέχει καλά λιπαρά οξέα που βελτιώνουν τα βλαβερά λιπίδια στο αίμα. 42  μόλις γραμμάρια αμύγδαλα αρκούν για να μας βοηθήσουν να κάψουμε τυχόν περιττό λίπος που έχει συσσωρευτεί στην κοιλία,σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.


Πηγή: vwoman.gr