Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ


 Λένε πως τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Με το σωστό σχήμα φρυδιών μπορούμε να αναδείξουμε το βλέμμα μας και να δείχνουμε πιο φρέσκες και ανανεωμένες.

Βρείτε το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπό σας ώστε να αναδείξετε το βλέμμα σας.

Τα φρύδια μπορούν να αναδείξουν τα μάτια μας, αλλά και το σύνολο των χαρακτηριστικών του προσώπου μας, αρκεί το σχήμα τους να είναι  το κατάλληλο. Το μυστικό είναι να μην προσπαθήσετε να αλλάξετε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας αλλά απλά να το βελτιώσετε.

Μεταφέρετε την καμπύλη των φρυδιών σας προς την εξωτερική πλευρά του Μάριου για να δείχνετε πιο φρέσκια και νεότερη

Αν  θέλετε να κάνετε το πρόσωπο σας να φαίνεται πιο ξεκούραστο δεν έχετε παρά να μεταφέρετε την  καμπύλη των φρυδιών σας  λίγο πιο κοντά στην εξωτερική πλευρά τους αντί για το κέντρο  του ματιού, όπου είθισται παραδοσιακά να δημιουργείται. Με αυτόν τον τρόπο  τα βλέμματα όσων σας κοιτούν θα εστιάζουν στα μάτια σας και όχι στις ατέλειες  ή στις μικρές ρυτίδες κάτω από αυτά.

Χτενίστε τα φρύδια σας κάθε βράδυ

Αν θέλετε τα φρύδια σας να φαίνονται πραγματικά εντυπωσιακά δεν έχετε παρά να τα χτενίζετε. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η αιμάτωση της συγκεκριμένης περιοχής και έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των τριχών τους. Έτσι τα φρύδια σας να φαίνονται πιο όμορφα και δυνατά.

Χρησιμοποιήστε καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι ο σύμμαχός σας, αν θέλετε να έχετε όμορφα και πυκνά φρύδια. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θρέφουν και ενδυναμώνουν τις τρίχες των φρυδιών. Η καθημερινή χρήση του θα κάνει τα φρύδια σας να φαίνονται πιο έντονα και πυκνά.

Χρησιμοποιήστε μάσκαρα ή σκιά για να τονίσετε τα φρύδια σας

Τα έντονα φρύδια τονίζουν υπέροχα το βλέμμα.Όμως οι υπερβολές στην ένταση επιφέρει το ακριβώς  αντίθετο αποτέλεσμα. Αν έχετε σκούρο χρώμα φρυδιών είναι προτιμότερο να αποφύγετε το μαύρο μολύβι.Χρησιμοποιήστε τη μάσκαρά σας  ή μία καφέ σκιά για να δώσετε στα φρύδια σας τη σωστή ένταση.

Βάλτε concealer κάτω από το τόξο των φρυδιών

Ένα έξυπνο κόλπο για να δείξουν τα φρύδια σας εντυπωσιακά είναι να χρησιμοποιήστε concealer κάτω από το τόξο των φρυδιών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να  φωτιστεί το συγκεκριμένο σημείο δημιουργώντας την αίσθηση πως τα φρύδια σας έχουν πιο σκούρο χρώμα.

 Πηγή: vwoman.gr