Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Euthalia Hotel Amenities ή Τravel Size, η σειρά φυσικών καλλυντικών που θα λατρέψετε!


«Euthalia Hotel Amenities ή Τravel Size,
η σειρά φυσικών καλλυντικών που θα λατρέψετε!

Το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο «συνωμοτούν» για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής μας προσφέροντας τροφή, υγεία, νεότητα και λάμψη στο δέρμα μας


Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values, χρησιμοποιώντας τα «κρυμμένα» συστατικά των θησαυρών της φύσης δημιούργησε 3 νέα υπέροχα προϊόντα, που ενισχύουν την αντιγήρανση, θωρακίζουν τη νεότητα  και επαναφέρουν τη φρεσκάδα. Μέσα από αγνές, φυσικές μεθόδους και με 100% φυτικά συστατικά που έχουν επιλεχθεί με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε συνάρτηση πάντα με τις φυσικές τους ιδιότητες. 

Βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωματικών φυτών, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, άγριο τριαντάφυλλο και κίστο συνυπάρχουν αρμονικά στις οικολογικές συσκευασίες των φυσικών καλλυντικών που υιοθετούν την ολιστική προσέγγιση και παντρεύουν τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. 




                         



Η  νέα μπλε σειρά euthalia είναι μια ολοκληρωμένη σειρά πραγματικών καλλυντικών σε συσκευασία Hotel Amenities 50ml και Travel Size 100ml. Υπέροχοι συνδυασμοί αφρόλουτρου, σαμπουάν, κρέμας μαλλιών και σαπούνι ελαιολάδου σε μοναδικές αναλογίες για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος.

Η νέα blue line προϊόντων euthalia μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν welcome gift  σε μπουτίκ ξενοδοχεία για να συμπληρώσουν τις υπέροχες αναμνήσεις των πελάτών σας από την Ελλάδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από εσένα που στο ταξίδι σου θέλεις το καλύτερο για την προστασία του δέρματος και την ενυδάτωσή του. Μία μοναδική εμπειρία ξεκούρασης, ενυδάτωσης και ευεξίας μετά το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία.

Η  Euthalia Natural Cosmetic Values  θα συνεχίσει το ταξίδι της ανακάλυψης φυσικών θαυματουργών θησαυρών  που θα βελτιώνουν καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας χωρίς να μας επιβαρύνουν με χημικά και συνθετικά στοιχεία. Η επιλογή και η συλλογή των πρώτων υλών θα συνεχίσει να γίνεται  με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές ανάλογα με τις φυσικές ιδιότητές τους και τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

    





Γνωρίστε τα ΝΈΑ προϊόντα της euthalia






1. Refreshing Hair & Body Wash 

Απαλό αφρόλουτρο – σαμπουάν με ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο μέντας με 90% φυσικά θρεπτικά συστατικά. Καθαρίζει απαλά τo δέρμα θωρακίζοντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και  αίσθημα φρεσκάδας, ενώ συμβάλλει στην αποκατάσταση των φυσιολογικών φθορών του δερματικού ιστού από τη συχνή πλύση του.

2. Rebalancing Hair Conditioner

Απαλή μαλακτική κρέμα μαλλιών με 92% φυσικά συστατικά βασικά συστατικά ελαιόλαδο και δενδρολίβανο τα οποία προστατεύουν την τρίχα και βοηθούν την παραγωγή νέων, προσφέροντας μεταξένια απαλότητα.




3. Nourishing Body & Hand  lotion

Ενυδατική κρέμα χεριών – σώματος με 99% φυσικά συστατικά για άμεση ενυδάτωση. Το μείγμα των θρεπτικών ελαίων προσφέρουν στο δέρμα ενισχυμένη ενυδάτωση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Η καλέντουλα με την αντιφλεγμονώδη δράση της βοηθά το δέρμα να αποκτήσει την χαμένη ελαστικότητα του αποκαθιστώντας τις φθορές του δερματικού ιστού. Για καθημερινή χρήση  μετά το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία.








4.Hand made olive soap 

100% Φυσικό σαπούνι ελαιόλαδου για όλο το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο, φτιαγμένο με την ψυχρή μέθοδο, αποκλειστικά με ελαιόλαδο, χωρίς χρωστικές ουσίες  και αρώματα. Πλούσιο σε Ελαϊκό οξύ και βιταμίνη Ε, έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες και δρα ευεργετικά στο δέρμα, αφού συντελεί στην ταχύτερη επούλωση ερεθισμών, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και διατηρώντας τη φυσική της υγρασία. Χαρίζει απαλότητα & αναζωογονεί απόλυτα φυσικά.

www.euthalia.gr