Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ


 Είναι νέες, είναι όμορφες, είναι πετυχημένες. Πάνω από όλα όμως, είναι μαμάδες και έχουν πολλούς λόγους για να το απολαμβάνουν

Μπορεί η μητρότητα να είναι απαιτητική είναι όμως πραγματικά υπέροχη. Η μαμά είναι πάντα το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του παιδιού. Μια καλή μαμά δεν είναι εκείνη που

παραμελεί τον εαυτό της και αφήνει πίσω τα όνειρά της και τις επιθυμίες της, αλλά εκείνη που απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας και είναι στο πλάι των παιδιών της κάθε στιγμή.

Φυσικά και η μητρότητα με την καριέρα μπορεί να συνδυαστεί και σας παρουσιάζουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Chiara Ferragni

Την αποκαλούν η βασίλισσα του Instagram και όχι άδικα, αφού τα κέρδη της από τις φωτογραφίες που αναρτά στο instagram ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό δεν εμπόδισε την διάσημη Ιταλίδα blogger να γευτεί τη χαρά της μητρότητας. Αντιθέτως, η πετυχημένη blogger συνέχισε να εργάζεται και να αναρτά φωτογραφίες διαρκώς.Ενώ προσάρμοσε το στιλ της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και της λοχείας δίνοντας στιλιστικές συμβουλές για μέλλουσες και νέες μανούλες

Meghan Markle

Σίγουρα είναι ωραίο να έχεις βρει τον πρίγκιπα σου, αλλά ακόμα ομορφότερο είναι να τον έχεις γεννήσει και να τον κρατάς στην αγκαλιά σου. Η Meghan Markle μπορεί να πέρασε δύσκολα,όπως εξομολογήθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της- λόγω των τεταμένων σχέσεων που είχε με το παλάτι- αλλά η μητρότητα είναι για εκείνη ότι ομορφότερο της έχει συμβεί.


Μάλιστα, αγαπά να διαβάζει παραμύθια στον μικρό Άρτσι  και να μοιράζεται στιγμές μαζί του. Ενώ, σε λίγες μέρες θα υποδεχτούν με τον Harry το δεύτερο τους μωράκι.

Kylie Jener

Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού είναι η μικρή αδελφή της Kim Kardasian,Kylie Jener. Η γέννηση της κόρης της όμως όχι μόνο δεν  αποτέλεσε αιτία να σταματήσει την καριέρα της, αλλά αντιθέτως μετά τη έλευση του πρώτου της παιδιού, κατάφερε και φόρεσε τα πολυπόθητα “φτερά αγγέλου” και περπάτησε με αυτά στην πασαρέλα της Victoria Secret.

To super model χαίρεται τις μικρές καθημερινές στιγμές που περνά με την κόρη της και έχει φωτογραφηθεί μαζί της ακόμα και στα παρασκήνια των επιδείξεων.

Kate Middleton

Μητέρα τριών παιδιών είναι η Kate Middleton.H Καρλότα του Κέιμπριτζ, γνωστή και ως πριγκίπισσα  Σάρλοτ, ο Γεώργιος του Κέιμπριτζ και ο  Λουδοβίκος του Κέιμπριτζ δίνουν νόημα στη ζωή της, Δούκισσας.

Η Kate Middleton ήταν ιδιαίτερως χαρούμενη σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ έχει αναλάβει εξολοκλήρου τη διαπαιδαγώγηση των τριών διαδόχων του Βρετανικού θρόνου.

Angelina Jolie

Είναι μία από τις γυναίκες  που απολαμβάνουν ουσιαστικά  το να είναι μητέρες. Η Αντζελίνα Τζολί απέκτησε το πρώτο της παιδί όταν υιοθέτησε το μικρούλη, τότε, Μάντοξ από την Καμπότζη.Ο Μάντοξ σήμερα είναι φοιτητής βιοχημείας στη Κορέα.

Το να είναι μητέρα δεν εμπόδισε την Angelina Jolie να συνεχίσει να γυρίζει ταινίες. Μάλιστα στα γυρίσματα της Λάρα Κροφτ,που έγιναν στην Σαντορίνη, ο μικρός Μάντοξ ήταν συνέχεια μαζί της.

Το 2005 η υπέρλαμπρη ηθοποιός υιοθέτησε ένα ακόμα κοριτσάκι από την Αιθιοπία, την 16χρονη σήμερα Ζαχάρα.

Στη συνέχεια  η Angelina Jolie απέκτησε και άλλα τρία βιολογικά παιδιά με τον Brad Pitt, ο οποίος έχει επίσης υιοθετήσει τον Μάντοξ και τη Ζαχάρα.

Η προτεραιότητα της ζωής της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είναι τα παιδιά της και είναι διαρκώς στο πλάι τους, αυτό όμως δεν την έχει εμποδίσει από το να είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες star του Χόλιγουντ.


 Πηγή: vwoman.gr