Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ… ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΠΕΛΟ Ή ΤΣΑΝΤA


 Δεν υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο συνυφασμένο με το καλοκαίρι, όσο η ψάθα. Αυτό το καλοκαίρι τα ψάρια καπέλα και οι τσάντες επιστρέφουν δυναμικά

Οι ψάθινες τσάντες είναι η απόλυτη τάση του 2021. Ενώ τα ψάθινα καπέλα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Μεγάλες ψάθινες τσάντες για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Οι ψάθινες τσάντες φέτος γίνονται ακόμα πιο μεγάλες και αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ  για τις εμφανίσεις μας-εκτός από την παραλία και στην πόλη. Συνδυάστε τες με το τζιν σας ή ένα αέρινο φόρεμα και εντυπωσιάστε.

Mytheresa/Christian Louboutin

 

Μικρά χρωματιστά τσαντάκια για μία μοντέρνα εμφάνιση

Μας τα σύστησε ο οίκος Dolce&Gabbana και τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μικρά και κομψά,τα χρωματιστά ψάθινα τσαντάκια ήρθαν για να δώσουν μία νέα άποψη στο καλοκαιρινό μας look.

Mytheresa/Dolce&Gabbana

Ψάθινο backpack για άνεση και στιλ

Τα backpack έχουν αγαπηθεί όσο καμία άλλη τσάντα.Αυτό το καλοκαίρι αποκτούν ψάθινη υφή και έναν χαρακτήρα διαφορετικό. Η ψάθα συνδυάζεται με τον λευκό και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Ψάθινα καπέλα με μικρό γείσο: Θηλυκά και διαχρονικά

Τα ψάθινα καπέλα είναι πάντα συνυφασμένα με το καλοκαίρι. Το 2021 γίνονται ακόμα πιο κομψά. Το γείσο των καπέλων γίνεται πιο μικρό και πλέον συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις μας, απο χαλαρές στιγμές πλάι στο κύμα,μέχρι μια πρωινή βόλτα στην πόλη.

Myhteresa/Yves Saint Laurent

Χρωματιστά ψάθινα καπέλα:Η νέα πρόταση

Το χρώμα είναι κυρίαρχο στοιχείο το καλοκαίρι του 2021 ακόμα και στα ψάθινα καπέλα, τα οποία πλέον αποκτούν χαρούμενες αποχρώσεις.Οι επιλογές είναι αμέτρητες.Διαλέξτε μια απόχρωση που αναδεικνύει το χρώμα του δέρματός σας και κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σας.

Ασπρόμαυρο ψάθινο καπέλο για να τραβήξετε τα βλέμματα

Το ασπρόμαυρο είναι μία ακόμα τάση της σεζόν. Το ψάθινο καπέλο σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις είναι το απαραίτητο αξεσουάρ της ντουλάπας σας αν θέλετε να εντυπωσιάζετε στις εμφανίσεις σας. Μπορείτε να το φορέσετε παντού. Στην πόλη, στην θάλασσα, στους περιπάτους σας.

Πηγή φωτογραφιών:Mytheresa.gr
Πηγή: vwoman.gr