Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


 Ποιο είναι το μυστικό για τέλεια καλοκαιρινή επιδερμίδα; Η Editor της Oriflame, Sanna Franklin, έχει την απάντηση και τη μοιράζεται μαζί μας! Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα προϊόντα για απαλή επιδερμίδα.


1. ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ECOLLAGEN
Έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας της Oriflame και βρίσκω πως η σειρά NovAge Ecollagen μου ταιριάζει περισσότερο από όλα. Έχω επενδύσει στο πλήρες σετ και τηρώ ευλαβικά τα βήματα της ρουτίνας περιποίησης επιδερμίδας πρωί και βράδυ.

Ξεκινώ με τον καθαρισμό και έπειτα την τόνωση. Μετά εφαρμόζω την κρέμα ματιών και στη συνέχεια το serum και την ενυδατική κρέμα (ημέρας ή νύχτας – ανάλογα με την ώρα της ημέρας). Το καλοκαίρι χρησιμοποιώ την Ανάλαφρη Κρέμα Ecollagen καθώς το make up μου περιέχει SPF!

 

2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Είναι σύνηθες να αντιμετωπίζουμε πιο λιπαρή επιδερμίδα και περισσότερα σπυράκια το καλοκαίρι. Το αντισταθμίζω με μία συσκευή καθαρισμού για βαθύ καθαρισμό των πόρων μου χωρίς χημικά ή σκληρότητα. Το γεγονός ότι αυτό το εργαλείο βοηθά στην σε βάθος απομάκρυνση του μακιγιάζ και των ρύπων επιτρέπει στην επιδερμίδα μου να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα και να είναι πιο δεκτική στα συστατικά τους.

3. ΕΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Τον χειμώνα η επιδερμίδα μου ξεραίνεται πολύ εύκολα οπότε εφαρμόζω ένα έλαιο προσώπου σε κάθε ευκαιρία. Το καλοκαίρι όμως απλά αναμιγνύω λίγο από το Έλαιο Προσώπου EcoBeauty στην κρέμα νύχτας μου περίπου μια φορά την εβδομάδα. Εφαρμόζω το μείγμα σε όλο μου το πρόσωπο για να κλειδώσω την ενυδάτωση. Έτσι η επιδερμίδα μου φαίνεται ακόμα πιο ενυδατωμένη το πρωί. Εχω δοκιμάσει πολλά έλαια προσώπου αλλά βρίσκω ότι αυτό είναι το πιο ενυδατικό. Επιπλέον είναι Πιστοποιημένα Βιολογικό. Αυτό το έλαιο το έχω πάντα μαζί μου ειδικά στα ταξίδια μου!

4. SPF
Είτε πάω στη δουλειά, είτε για γεύμα στην πόλη είτε στην παραλία φροντίζω πάντα να προστατέψω την επιδερμίδα μου από τις ακτίνες UV. Η Ασπίδα Προστασίας NovAge SPF30 ή SPF50 είναι τέλεια για την πόλη καθώς βοηθά στην μείωση της αρνητικής επίδρασης της ρύπανσης. Όταν κάνω ηλιοθεραπεία ή κολυμπάω χρησιμοποιώ τα προϊόντα Sun Zone – είναι τέλεια για όλο το σώμα!

5. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Η απολέπιση είναι απαραίτητη μετά την ξηρότητα του χειμώνα. Χρησιμοποιώ το Προϊόν Απολέπισης Milk & Honey που είναι τέλειο. Ενυδατώνω το σώμα μου με το γαλάκτωμα σώματος για σύσφιξη Optimals και μερικές φορές χρησιμοποιώ και το Θαυματουργό Έλαιο Swedish Spa. Αφήνει την επιδερμίδα μου απίθανα απαλή – τέλεια για το καλοκαίρι!

Shop This Story