Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ανοιξιάτικη Μόδα. Vicky X Parabita The Spring Collection!

 


Η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita λανσάρουν την Ανοιξιάτικη Συλλογή


Από σήμερα 5 Απριλίου στα καταστήματα Parabita & στο e-shop Parabita.com


«Η Άνοιξη μου αλλάζει τη διάθεση. Βάλτε χρώματα και απολαύστε τη φύση. Η ζωή είναι ωραία». Με αυτό το motto, η αγαπημένη μας ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου μας καλωσορίζει στη νέα συλλογή Vicky X Parabita, The Spring Collection


Η Ανοιξιάτικη Συλλογή Vicky X Parabita έχει φτιαχτεί με

διάθεση ανανέωσης μετά από μια εκτεταμένη περίοδο lockdown. Ετοιμαζόμαστε για ηλιόλουστες ημέρες με μικρές, προσεκτικές αποδράσεις στη φύση οι οποίες συνοδεύονται από minimal, διαχρονικά outfits που θα δώσουν αέρα φρεσκάδας στη ντουλάπα μας. Μαζί με το ζεστό ήλιο της Άνοιξης κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα παστέλ χρώματα και χαρούμενα τυπώματα που μας δίνουν πνοή αναζωογόνησης για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. 


Η νέα minimal συλλογή με τις λιτές και άνετες γραμμές της μας καλεί να αναγεννηθούμε μέσα από διαχρονικά κομμάτια που κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Οι ανάλαφρες υφές των υφασμάτων σε συνδυασμό με ένα φρέσκο και ανοιξιάτικο σε pop χρώματα τύπωμα γίνονται προπομπός αισιοδοξίας. Απολαύσετε την πολυμορφική, Μix & Μatch συλλογή από ανοιξιάτικες must-have επιλογές εμπνευσμένες από την ελπίδα που προσφέρει η αναγέννηση της φύσης την Άνοιξη. 



Στη συλλογή θα βρείτε ψηλόμεσο τζιν παντελόνι flare, παντελόνι 7/8 σε φλοράλ καμπαρντίνα, ελαστικό παντελόνι peg με λάστιχο στη μέση, ασύμμετρο μακρύ πουκάμισο σε λευκό και ροζ χρώμα, βαμβακερή μπλούζα με φλοράλ τύπωμα, σατέν μπλούζα σε φλοράλ print με λεπτομέρεια φραμπαλά στο στήθος, ασύμμετρο μίντι φόρεμα, μπλούζα πλεκτή με ρεβέρ στο μανίκι και μπλούζα με γιακά και λαιμόκοψη V. 



Collection list: 

Τζιν high-waist παντελόνι flare: 

Ψηλόμεσο τζιν βαμβακερό σε γραμμή καμπάνα. Ιδιαίτερα ελαστικό, αγκαλιάζει τέλεια το σώμα. Διαθέτει πλαϊνές και πίσω τσέπες. Κουμπώνει με κουμπί και φερμουάρ. Η flare εφαρμογή του κολακεύει το γόνατο και τις γάμπες. Φορέστε το με ένα πουκάμισο ή t-shirt για ένα άψογο look από το πρωί έως το βράδυ. 





Ασύμμετρο μακρύ πουκάμισο: 

Μακρύ πουκάμισο από ποπλίνα με γιακά και ασύμμετρο κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Μανίκι που τελειώνει σε ρεβέρ με θηλιά και κουμπί. Κλείσιμο με κουμπιά σε όλο το μήκος στο μπροστινό μέρος.



Μπλούζα βαμβακερή με φλοράλ τύπωμα: 

Βαμβακερή μπλούζα με floral τύπωμα στο μπροστινό μέρος. Ίσια γραμμή και κανονική εφαρμογή. Κοντό μανίκι και λαιμόκοψη V. 


Σατέν μπλούζα σε φλοράλ print με λεπτομέρεια φραμπαλά: 

Μπλούζα από σατέν φλοράλ με λεπτομέρεια φραμπαλά στο μπροστινό μέρος. Μανίκι 3/4 και λαιμόκοψη V. 


Ασύμμετρο midi φόρεμα: 

Ασύμμετρο midi φόρεμα σε μίξη λινό και βισκόζη, σε Α γραμμή και κανονική εφαρμογή. Μανίκι 3/4, στρογγυλή λαιμόκοψη, πλαϊνές τσέπες και ασύμμετρο τελείωμα. 


Μπλούζα με γιακά και λαιμόκοψη V: 

Μπλούζα με γιακά και λαιμόκοψη V σε ανάγλυφο σατέν ύφασμα. Μακρύτερη πλάτη. Μανίκι που τελειώνει σε ρεβέρ με θηλιά και κουμπί. 


Παντελόνι σε φλοράλ καμπαρντίνα: 

Παντελόνι 7/8 σε φλοράλ καμπαρντίνα με ελαστική μέση για άψογη εφαρμογή. Κούμπωμα με κουμπί και φερμουάρ. 


Παντελόνι peg με λάστιχο στη μέση: 

Peg παντελόνι από ελαστικό ύφασμα, με τσέπες στο πλάι. Άνετο πάνω μέρος και λάστιχο στη μέση για άψογη εφαρμογή που στενεύει στο κάτω μέρος. 


Μπλούζα πλεκτή με ρεβέρ στο μανίκι: 

Πλεκτή μπλούζα με μανίκι που τελειώνει σε ρεβέρ και ανοιχτή στρογγυλή λαιμόκοψη. 





Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.


Δείτε τις φωτογραφίες της καμπάνιας σε υψηλή ανάλυση εδώ: 

https://we.tl/t-Vf1Nxv7Xjh 


Δείτε το campaign video της Βίκυς εδώ: https://youtu.be/NU8YOrQyQgk


Δείτε όλη τη συλλογή: https://www.parabita.com/gr/collection-vicky.html


CREDITS:

Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος

Styling: Κατερίνα Παπανικολάου

Make Up Artist: Δημήτρης Δημητρούλης

Hairstyling: Γαρυφαλλιά Οροκλού

Video: Δημήτρης Τρανός


Κατά τη διάρκεια της παραγωγής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά του covid-19

και οι συμμετέχοντες είχαν αρνητικό test covid.