Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΣΑΣ


 Μικρά μυστικά για απολαύσετε περισσότερο το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας

Έχετε βρει τη τέλεια απόχρωση βερνικιού. Έχετε καταφέρει να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ και θέλετε να βρείτε τρόπο να το χαρείτε ακόμα πιο πολύ.

Έχουμε βρει και μοιραζόμαστε μαζί σας εύκολες και πρακτικές συμβουλές για να κρατήσει το βερνίκι των νυχιών σας ακόμα πιο πολύ.

Ξεκινήστε το μανικιούρ βουτώντας τα νύχια σας σε ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών που έχουν ανάγκη τα νύχια σας. Βυθίστε τα νύχια σας για περίπου 10 λεπτά σε ένα μπολάκι με ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο θα  θρέψει τα νύχια σας με αποτέλεσμα το βερνίκι να μην ξεφλουδίσει γρήγορα.

Πριν τη βαφή εφαρμόστε στα νύχια σας λευκό ξύδι

Ένα ακόμα μυστικό για να δώσετε διάρκεια στο βερνίκι των νυχιών σας είναι το λευκό ξύδι. Απλώστε το πάνω στα νύχια σας με μία μπατονέτα και αφήστε το να στεγνώσει πριν περάσετε το βερνίκι. Με αυτόν τον τρόπο αφενός το βερνίκι σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια και αφετέρου τα νύχια σας θα προστατευτούν από τους μύκητες.

 Χρησιμοποιήστε καθημερινά κρέμα χεριών

Ίσως το πιο εύκολο στην εφαρμογή του μυστικό για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας γύρω από τα νύχια. Είναι μία ρουτίνα ομορφιάς που μπορεί να δώσει στο βερνίκι σας μεγάλη διάρκεια.

 Κλειδώστε” το χρώμα των νυχιών σας  με top coat

Είναι το απαραίτητο συστατικό για να δώσετε διάρκεια στο χρώμα των νυχιών σας. Μόλις βάψετε τα νύχια σας περάστε τα με ένα διάφανο top coat. Έτσι  εξασφαλίζεται πως το βερνίκι σας δύσκολα θα ξεφτίσει.

Απλώστε μια στρώση διάφανου βερνικιού κάθε 2 μέρες

Το μυστικό για να δώσετε διάρκεια στο χρώμα των νυχιών σας είναι το διάφανο βερνίκι. Απλώστε διάφανο βερνίκι κάθε 2 μέρες πάνω από τα βαμμένα νύχια σας έτσι ώστε να αποφύγετε το ξεφλούδισμά και να  τονώσετε τη γυαλάδα του χρώματός σας.

Διορθώστε το βερνίκι με οξυζενέ

Και για το τέλος σας παρουσιάζουμε ένα μικρό μυστικό για το πώς να διορθώσετε  το βερνίκι σας αν έχει χαλάσει. Απλά περάστε  το νύχι σας με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οξυζενέ και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

 Πηγή: vwoman.gr

top photo, via pinterest