Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δείξτε τους τα νύχια σας!

 
Μικρά μυστικά για νύχια γερά και εντυπωσιακά!

Είναι κάποιες φορές που είναι απαραίτητο να δείξουμε τα νύχια μας! Ας είναι λοιπόν όμορφα, κομψά, υγιή και δυνατά. Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να ενδυναμώσουν φυσικά τα νύχια μας και να τα κάνουν να φαίνονται πραγματικά υπέροχα.

Λεμόνι για νύχια πιο λευκά

Αν βάφετε συχνά τα νύχια σας, τότε είναι πιθανόν να εμφανίζουν στην επιφάνειά τους την αντιαισθητική κιτρινωπή όψη. Αν θέλετε να νύχια σας να αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη τους υγιή υφή το μυστικό βρίσκεται στην κουζίνα σας, και δεν είναι άλλο από το λεμόνι. Τα οξέα που εμπεριέχει το λεμόνι λειτουργούν ως φυσικό λευκαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε τα χέρια σας σε ένα μπολ με στυμμένο χυμό λεμονιού. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!

Ζεστό Γάλα για νύχια γερά

Το γάλα δεν “κάνει” γερά μόνο τα παιδιά, αλλά και τα νύχια μας. Και μπορεί το ζεστό γάλα να μας χαλαρώνει, όμως λειτουργεί ακριβώς αντιστρόφως ανάλογα  στα νύχια μας, που τα κάνει πιο σκληρά και δυνατά. Ο λόγος είναι το ασβέστιο. Το γάλα είναι μία πλούσια πηγή ασβεστίου και τα νύχια μας αποτελούνται από ασβέστιο και επομένως χρειάζονται ασβέστιο για να είναι υγιή και δυνατά. Η δε υψηλή θερμοκρασία του γάλακτος συμβάλει στην αύξηση της απορροφησιμότητάς του.

Πρωτεΐνη από αυγά για νύχια σκληρά

Αν θέλετε να νύχια σας να αποκτήσουν τη χαμένη τους σκληρότητα και να μη σπάνε με το παραμικρό η λύση βρίσκεται στο…αυγό. Τα αυγά είναι επίσης  πλούσια πηγή ασβεστίου, ενώ η πρωτεΐνη τους μπορεί να αναζωογονήσει  τη στιβάδα κερατίνης των νυχιών σας.

Φτιάξτε τη δική σας χειροποίητη κρέμα ενδυνάμωσης νυχιών

Θα χρειαστείτε:
2 κρόκους αυγών
½ φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τους κρόκους πολύ καλά
Προσθέστε στο μείγμα το μέλι και το γάλα.
Βυθίστε τα νύχια σας για τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά
Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Το συγκεκριμένο μείγμα, που είναι πλούσιο σε ασβέστιο,θα κάνει τα νύχια σας πιο σκληρά και ταυτόχρονα τα χέρια σας απίστευτα απαλά.

Πώς να κάνετε σπιτικό manicure- pedicure spa

Μουλιάστε τα νύχια σας σε ζεστό νερό για περίπου 5 με 10 λεπτά.

Τρίψτε τα χέρια σας με το μείγμα το οποίο θα έχετε δημιουργήσει αναμειγνύοντας ίσες ποσότητες αλατιού και αμυγδαλέλαιου(ή ελαιόλαδου)

Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

Λιμάρετε τα νύχια σας προς μία κατεύθυνση. 

Πηγή: www.vwoman.gr