Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ… ΧΑΛΑΡΑ – ΣΙΚ ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ


Προτάσεις για στιλ και άνεση στα μαλλιά και μυστικά για να πετύχετε την τέλεια αλογοουρά

Η επιταγή της μόδας για φέτος είναι σαφής: άνεση και πάλι άνεση! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ισχύει κάτι διαφορετικό και στα μαλλιά. Τη φετινή Άνοιξη τα χτενίσματα δεν είναι πια στημένα και τα μαλλιά είναι πιο ανάλαφρα από ποτέ.

Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα κομψό ponytale πιάσιμο το οποίο αφενός θα αναδείξει τη girlie εκδοχή του εαυτού σας και αφετέρου θα σας χαρίσει στιλ αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Χαμηλό ponytail

Η αγαπημένη επιλογή της Megan Markle και δεν την αδικούμε καθόλου για αυτό. Είναι ένα χτένισμα πολύ εύκολο και απλό, το οποίο όμως προσδίδει μία φινέτσα στην εμφάνισή σας.

Πώς να το πετύχετε:

Αφού βουρτσίσετε τα μαλλιά σας μαζέψτε τα με τα δύο χέρια προς τα πίσω.
Πιάστε τα χαλαρά με ένα λαστιχάκι στο ύψος των αυτιών.
Μην ξεχάσετε να πάρετε μία μικρή τουφίτσα από το κάτω μέρος της αλογοουράς και να τυλίξετε με αυτήν το λαστιχάκι, ώστε να το “κρύψετε”.

Πλαϊνό ponytail

Ένα χτένισμα που τείνει να γίνει τάση και αυτό γιατί αν και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να επιτευχθεί τραβάει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Πώς να το πετύχετε:

Βουρτσίστε και πάλι καλά τα μαλλιά και μαζέψτε τα προς τα πίσω.
Πριν τα πιάσετε με το λαστιχάκι, στρέψτε τα από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του προσώπου σας, ανάλογα με το ποια πλευρά θέλετε να είναι η αλογοουρά

Tip:

Το ponytail χτένισμα πρέπει να είναι στραμμένο προς το “καλό σας” προφίλ για να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Αν θέλετε να απογειώσετε την εμφάνιση σας χρησιμοποιήστε μία κορδέλα την οποία θα φορέσετε στο κεφάλι σας στο ύψος πίσω από τα αυτιά και θα δέσετε στο τελείωμα της αλογοουράς.

Μισή αλογοουρά
Το ιδανικό χτένισμα για τους πρωινούς ή τους απογευματινούς περιπάτους σας. Προσδίδει μία παιχνιδιάρικη διάθεση

Πώς να το πετύχετε:

Το βούρτσισμα και σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο.
Αυτή τη φορά αντί να πιάσετε όλα τα μαλλιά σας πιάστε δυο τουφίτσες από την κάθε πλευρά.
Πριν τα πιάσετε με το λαστιχάκι, σηκώστε τις δύο τουφίτσες αρκετά ψηλά και είστε έτοιμες.

 Πηγή: vwoman.gr