Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BAD HAIR DAY: ΤIPS ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ… ΑΣΧΗΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΡΑ


 Μικρές συμβουλές που δίνουν άμεσα τη λύση  όσο άσχημη ημέρα και αν έχουν τα μαλλιά σας

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία της εμφάνισής μας. Χαρίζουν στυλ, αντικατοπτρίζουν τα στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε κομψές και θηλυκές.

Είναι όμως και εκείνες οι ημέρες που τα μαλλιά μας δεν στρώνουν με τίποτα. Είτε φταίει ο καιρός, είτε η αυξημένη υγρασία, είτε το γεγονός ότι είμαστε σε εκείνες τις δύσκολες ημέρες του μήνα, οι κακές μέρες για τα μαλλιά μας μπορούν να γίνουν καταστροφικές για την εμφάνιση μας.

Όχι πια! Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα πιο πρακτικά μυστικά για να σώσετε μία “bad hair day” όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Φθαρμένες άκρες

Σε ποια από εμάς δεν έχει συμβεί να αμελήσουμε το ραντεβού με τον κομμωτή μας και η ψαλίδα να είναι στο μαλλί μας εμφανής. Αν λοιπόν τα ποσοστά της υγρασίας είναι αυξημένα ή αν έχετε κάνει ένα πιο ανήσυχο ύπνο η φθορά θα δείχνει ακόμα πιο έντονη όταν ξυπνήσετε το πρωί.

Τι μπορείτε να κάνετε: Βουρτσίστε προς τα μέσα

Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα, αφού πρώτα τις έχετε περάσει με σιλικόνη ή με μία μάσκα μαλλιών που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Έτσι τα κατεστραμμένα σημεία δεν θα είναι πια ορατά.

Έντονη λιπαρότητα

Είναι γεγονός πως κάποιες φορές λόγω και της αλλαγής του ph της κεφαλής, μπορεί να ξυπνήσετε με έντονη λιπαρότητα στα μαλλιά.

Τι μπορείτε να κάνετε: Αλλάξτε χωρίστρα

Η λύση είναι να αλλάξετε χωρίστρα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας θα δείχνουν λιγότερο λιπαρά.

Φτιάξτε το δικό σας ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητα

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήστε και ένα ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας το οποίο μπορείτε είτε να βρείτε στο εμπόριο είτε να φτιάξετε εσείς.

Για να φτιάξετε το δικό σας ξηρό σαμπουάν θα χρειαστείτε

1 κουταλάκι Baking soda
¼ κουταλάκι ανθό αραβοσίτου
1 κουταλιά πούδρα

Ανακατέψτε καλά τα υλικά και έτοιμο το σαμπουάν σας.

Πως θα το χρησιμοποιήσετε:

Βάλτε μια γενναία ποσότητα από το μείγμα του ξηρού σαμπουάν στις ρίζες των μαλλιών σας και στη συνέχεια βουρτσίστε καλά και είστε έτοιμες.

Μαλλιά χωρίς όγκο

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες της εμφάνισης μας είναι όταν τα μαλλιά μας δείχνουν λεπτά, κουρασμένα και άτονα.

Τι μπορείτε να κάνετε: Τινάξτε τα μαλλιά σας

Η λύση στο πρόβλημα των άτονων μαλλιών βρίσκεται στη…μέταλ μουσική. Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, αν τινάξετε τα μαλλιά σας –με μέταλ υπόκρουση ή χωρίς- με τον τρόπο που το κάνουν οι τραγουδιστές της μέταλ σκηνής θα δείτε τα μαλλιά σας να αποκτούν όγκο στη στιγμή!

Πηγή: vwoman.gr