Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 πράγματα που χρειάζεται ένας άνδρας,... 40 plus


Ακούμε, διαβάζουμε και βλέπουμε συνεχώς διάφορα tips για τη γυναικεία ομορφιά, την εμφάνιση, το ντύσιμο κλπ. και δικαίως αφού αυτό είναι το «ωραίο φύλλο»!

Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου, ολοένα και περισσότερο έρχονται στο προσκήνιο άρθρα, κείμενα και συμβουλές που αφορούν την αντρική περιποίηση. Οι άνδρες, στη νέα εποχή, έχουν ήδη αναθεωρήσει πρότυπα και καταστάσεις που ήταν παγιωμένες στο παρελθόν.

photo by James Reyes

Η σύγχρονη εποχή είναι εδώ και ο… σύγχρονος άνδρας ήδη ζει σε αυτή. Στο κείμενο αυτό αναφερόμαστε στον άνδρα εκείνο που έχει συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες ζωής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πολλά από όσα αναφέρουμε, δεν έχουν εφαρμογή και στις μικρότερες ή μεγαλύτερες ηλικίες.

Ο χαρακτήρας, οι εμπειρίες, το χιούμορ και η προσωπικότητα του ανδρός, είναι τα βασικά στοιχεία που του προσθέτουν ή του αφαιρούν… πόντους γοητείας. Είναι στοιχεία, που δεν μπορούν να βρεθούν σε κάποιο κατάστημα και δεν υπάρχει τρόπος να τα αγοράσει κανείς πληρώνοντας κάποιο αντίτιμο.

Ευτυχώς για τον έξυπνο άνδρα, υπάρχουν και πράγματα που μπορούν να αγοραστούν και να ενισχύσουν τη γοητεία του. Ποια είναι όμως αυτά?

AFTER SHAVE. Αυτό το πλέον συνηθισμένο καλλυντικό, προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και αποτελεί ένα από τα βασικά προϊόντα ανδρικής περιποίησης.

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Το πρόσωπο μας είναι ο «καθρέπτης της ψυχής μας». Τα συστατικά της αντιρυτιδικής κρέμας, τρέφουν σε βάθος το δέρμα, μειώνουν τα σημάδια κούρασης (καθώς αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας) και χαρίζουν μια πιο νεανική όψη. 

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ . Για τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, είναι η νούμερο ένα ασπίδα! Είναι αποδεδειγμένη η αντιγηραντική προστασία που προφέρει, και είναι θέμα υγείας να το απλώνουμε όλο το χρόνο στο πρόσωπο μας.

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ . Μια κρέμα ματιών εντατικής φροντίδας με αντιοξειδωτική δράση, μειώνει και τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ενυδατώνει την περιοχή και προσφέρει ένα καθαρό και όμορφο βλέμμα.

Πηγή: newslink.gr