Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

WOMANISM 2021: Η INTERSPORT ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 




WOMANISM 2021: Η INTERSPORT ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Το Womanism είναι μία δημιουργική ενέργεια της INTERSPORT με στόχο την ενδυνάμωση των

γυναικών και τη στήριξη τους στην προσπάθεια να ισορροπήσουν τους πολλαπλούς ρόλους τους στην καθημερινότητα. Μέσα από την ενέργεια του Womanism, η INTERSPORT μοιράζεται ιστορίες γυναικών από διάφορα κοινωνικά και επαγγελματικά υπόβαθρα με στόχο να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να κυνηγήσει τα όνειρα της και να αναγνωρίσει πως μπορεί να ορίσει η ίδια το στυλ της, τον χρόνο της, το σώμα της, και τις επιλογές της.

 

WOMANISM 2021

 

Φέτος, το Womanism αναδεικνύει τις ιστορίες της Ιφιγένειας Μπάκα, της Βενετίας Καμάρα, και της Νάντιας Ράπτη. Τρεις γυναίκες με διαφορετικές προσωπικότητες, στόχους, επαγγέλματα και background, μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να βρεθούν εκεί που είναι σήμερα, για όλα όσα τις ενέπνευσαν και τις διαμόρφωσαν και μοιράζονται τι σημαίνει το Womanism για εκείνες.

 

Η Ιφιγένεια αφηγείται πως πήρε την απόφαση να ανοίξει το πρώτο της στούντιο Pilates στα 21 της χρόνια, η Βενετία εξηγεί πως κατάφερε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο της όνειρο και η Νάντια μοιράζεται μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της που όμως την έκανε να ανακαλύψει την δύναμη που κρυβόταν μέσα της.

 

Οι ολοκληρωμένες ιστορίες των τριών γυναικών θα είναι διαθέσιμες στα account τους στο Instagram, και σε όλα τα social media της INTERSPORT την Ημέρα της Γυναίκας (8/3) αλλά θα είναι επίσης αναρτημένες στο website της INTERSPORT, στη σελίδα του Womanism.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ INTERSPORT

 

Η INTERSPORT αναγνωρίζει πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική και πιστεύει στην ανεξάντλητη δύναμη που κρύβεται μέσα στην καθεμία ανεξαιρέτως.  Για τρίτη συνεχή χρονιά ενεργοποίησε την πρωτοβουλία Womanism με σκοπό να εμπνεύσει τις γυναίκες να κυνηγήσουν τους στόχους τους και να πιστέψουν πως ακόμα και σε μία δύσκολη εποχή σαν αυτή που διανύουμε, εάν θέλεις κάτι πραγματικά, αξίζει να προσπαθήσεις και υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις.