Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Queen Bee pendant, Anchor Bracelet, Κόσμημα και ενίσχυση της αυτοεικόνας_ by Iro

 

Queen bee pendant by @iro_jewellery


Τη γνώρισα από τις δημιουργίες της. Νεανικές, φρέσκες, καλαίσθητες, ιδανικές για όλες τις εμφανίσεις σου και όλες τις στιγμές της ημέρας.

Είναι η @iro_jewellery, Ηρώ επί το κοσμικότερον :-)  και έρχεται με πολλές προτάσεις που

θα βρείτε ενδιαφέρουσες και πολύ χρήσιμες.

Προτάσεις που έρχονται από μια πολύ νέα, με σίγουρο μέλλον και άκρως ενημερωμένη jewellery designer.

Ρένα Κάντζα  

Από την Collection της, η σημερινή μου επιλογή είναι το βραχιόλι που σας δείχνω αμέσως τώρα- Anchor Bracelet- και είναι συνώνυμο της μόδας. 



Πολύ περισσότερες προτάσεις από την @iro_jewellery θα βρείτε εδώ, ενώ στη συνέχεια μοιράζομαι μαζί σας ένα κείμενό της, που έχει να κάνει με την "ψυχολογία του κοσμήματος", και τη δική μας!


Ένα κόσμημα είναι αρκετό να μας αλλάξει τη διάθεση από τη στιγμή που θα το φορέσουμε, γιατί πολύ απλά θα αναβαθμίσει ακόμη και το πιο βαρετό ρούχο του σπιτιού, θα φανείς αυτόματα πιο περιποιημένη, θα το κοιτάς όλη μέρα και θα χαίρεσαι! (Καθετί λαμπερό μας κάνει να το χαζεύουμε με χαρά, έτσι δεν είναι;)

Έτσι λοιπόν, για να ενισχύσεις την αυτοεικόνα σου αρκεί να ξεκινήσεις κάνοντας πράγματα απλά, μικρά αλλά καθημερινά. Φόρεσε το μπλουζάκι με το οποίο νιώθεις άνετα, εκείνο το κόσμημα που σε κάνει να λάμπεις, να νιώθεις μοναδική, το αγαπημένο σου κραγιόν και φυσικά κοιτάξου στον καθρέπτη κάνοντας μια θετική δήλωση στον εαυτό σου.

Τώρα το έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει σημαντικά, εργαζόμαστε από το σπίτι μέσω της τηλεργασίας, γυμναζόμαστε στο σπίτι, διασκεδάζουμε στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να μην παραμελούμε τον εαυτό μας, να μας φροντίζουμε! 

Ένα είναι το σίγουρο, δοκίμασέ το και δε θα χάσεις! Ξεκίνα από σήμερα κιόλας!"

-----------

Δείτε όλη τη συλλογή της @iro_jewellery, εδώ.

Tags: #Jewels #Fashion #Editor's Choice