Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Nobody does it like Naomi

                 

 Naomi Campbell, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, με ζωή έντονα πλούσια σε εμπειρίες από τον κόσμο της Μόδας και του Modelling και με πολλές επιπλέον

δραστηριότητες όπως: τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, συγγραφέας...

Σήμερα, στα 50 της, έγραψε ένα βιβλίο για τη ζωή της, σε συνεργασία με την Taschen 



και απέσπασε διθυράμβους, σχετικά.

“She’s a black Bardot, an African Marilyn, the Josephine Baker of the Nineties. Half kitten, half tigress, sexy and innocent, a flowerchild in a career woman’s body.”

έγραψε, σχολιάζοντας το βιβλίο για τη ζωή της, το περιοδικό

Vanity Fair.

Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή και την καριέρα της, αποκαλύπτοντας πώς μια έγχρωμη νεαρή κοπέλα από το Streatham έγινε μια παγκόσμια φωνή για την αλλαγή και την ισότητα. 

Σε ένα σημείο του, μας αφηγείται την εποχή που η ίδια, η Linda Evangelista, η Christy Turlington, η Cindy Crawford και ένα πολύ νέο μοντέλο, τότε, η Kate Moss βασίλευαν στις πασαρέλες. Έζησαν ξέφρενες νύχτες στη Νέα Υόρκη, χλιδάτα parties και κέφι, αλλά πάνω απ' όλα υπήρχαν εκείνες οι νεαρές κοπέλες που διέγραφαν μια πορεία που θα τις οδηγούσε σε ιστορικές στιγμές Μόδας.

Η Naomi Campbell παραμένει πάντα λαμπερή και όμορφη και φωτογραφίζεται topless στο εξώφυλλο του περιοδικού I-D.

Αναφερόμενη σε αυτές αλλά και άλλες φωτογραφίες του περιοδικού, με νέες και νέους από την Κένυα, μας λέει ότι 

Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, ελπίζω να δείτε ότι η Κένυα είναι όμορφη, η Αφρική είναι όμορφη. Πιστεύω ότι τώρα πια οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στην Αφρική, όπου υπάρχουν τόσα ανεκτίμητα πράγματα, τόσα ωραία κρυμμένα μυστικά, που -ακόμη και εγώ, που την επισκέπτομαι τακτικά από το 1994- εξακολουθώ να ανακαλύπτω.