Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ MEGHAN MARKLE και του Πρίγκιπα HARRY, στην OPRAH WINFREY

photo credit:BBC through Google

 

από τη Ρένα Κάντζα 


Η συνέντευξη του Prince Harry και της Meghan Markle, στην Oprah Winfrey, έγινε την περασμένη Κυριακή, στις 7 Μαρτίου και όπως προμήνυαν τα teasers, το ζευγάρι, τα είπε όλα, με την Oprah Winfrey να αποδεικνύεται σωστή, ...σχετικά!

Ο δούκας και η δούκισσας του Σάσεξ  εξήγησαν γιατί αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα

καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τη σχέση τους με τη βασίλισσα, τη γνώμη τους για τους περίφημους "βάναυσους" βρετανικούς τίτλους εφημερίδων και πολλά άλλα. Στα πρώτα λίγα λεπτά, μάθαμε ότι το ζευγάρι δεν προετοιμάστηκε για τις ερωτήσεις της Oprah, αντίθετα μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που τις άκουγαν, καθώς και το ότι δεν θα εισπράξουν κάποιο ποσό για τη συνέντευξη αυτή, όπως και το ότι επρόκειτο να αποκαλύψουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν. It's a baby girl!

Πριν καν από το άκουσμα της πρώτης λέξης από την πολύκροτη συνέντευξη, ο προσεκτικός θεατής μπορούσε να μαντέψει το κλίμα που θα επικρατούσε, από τις επιλογές της Meghan Markle αναφορικά με την εμφάνισή της.

Η Markle  επέλεξε ένα σκουρόχρωμο eyeliner, θυμίζοντας την παρόμοια επιλογή της πριγκίπισσας Diana στη συνέντευξή της στον Martin Bashir του BBC, το 1995. 

Σχετικά, η ειδική περί της βασιλικής οικογένειας, Myka Meier είπε: "...Θεωρείται μια πρωτοποριακή συνέντευξη και δεν εκπλήσσομαι που βλέπω την επιλογή του μακιγιάζ της Meghan - τολμηρό και δυναμικό- παρόμοιο με της πριγκίπισσας Diana κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Martin."

Επίσης, η δούκισσα του Σάσεξ φορούσε ένα από τα βραχιόλια της Princess Diana κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τη Winfrey-ένα ακόμη συνδετικό στοιχείο με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, που είχε αντιμετωπίσει σκληρό έλεγχο από τον βρετανικό Τύπο. Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε στις ομοιότητες  μεταξύ της συζύγου και της μητέρας του, λέγοντας σε ένα σημείο, "η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται."

Μιλώντας για τη Diana, ο Χάρι απευθύνθηκε επίσης στο τι θα μπορούσε να είχε πει η μητέρα του, αν ζούσε, για όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια. "Νομίζω ότι θα αισθανόταν πολύ θυμωμένη για όλα όσα έγιναν ... αλλά τελικά, αυτό που θα ήθελε πάνω απ΄όλα, θα ήταν η ευτυχία μας". 

Αυτό, είναι μια γεύση μόνο από τη συνέντευξη της Meghan Markle και του Prince Harry's Conversation με την Oprah Winfrey. 

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στα videos που ακολουθούν...





source:www.glamour.com


#meghanandharry #oprahwinfrey #interview #royals