Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η MAKE UP ARTIST ΤΗΣ LILY COLLINS ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η MAKE UP ARTIST ΤΗΣ LILY COLLINS ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

από τη Δώρα Ρουμελιώτη - www.morethanawoman.gr

Ήταν chic, ρομαντικό και με τέλεια χρώματα 

Η Lily Collins είναι το αγαπημένο μας beauty icon. Σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί η εμφάνιση της γίνεται θέμα συζήτησης και viral στα social media. Τολμά να υιοθετήσει τις

μεγαλύτερες τάσεις και λατρεύει τις retro πινελιές. Τονίζει τα μάτια της με έντονα χρώματα, τα χείλη με κόκκινο αλλά και πολύ σκούρο κραγιόν ενώ αφήνεται στα χέρια της προσωπικής της make up artist Fiona Stiles που επιμελείται το μακιγιάζ της. 

Και τώρα, με το τελευταίο της look στην απονομή των Golden Globes αποδεικνύει πως ακόμη κι όταν δεν επιλέγει ένα εξεζητημένο look, συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή. 

 

H Stiles χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα της Lancome δημιουργώντας μια τέλεια διχρωμία στα μάτια που τόνισε το βλέμμα της Collins, με υπέροχο τρόπο. 

Το δέρμα της έμοιαζε με πορσελάνη ενώ χείλη και ζυγωματικά είχαν γήινους τόνους που κολακεύουν τον τόνο του δέρματός της. 

  Η make up artist αποκάλυψε όλα τα προϊόντα. Δείτε τα στη συνέχεια. Αρχικά περιποιήθηκε το δέρμα με την Lancome Advacned Genefique Hydrogel Sheet Mask και στη συνέχεια άπλωσε στην περιοχή των ματιών το Lancome Advanced Genefique Eye Light Pearl. Κάλυψε μικρές ατέλειες και χάρισε λάμψη στην επιδερμίδα με το Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick, 220 Buff Neutral και στην περιοχή των ματιών με το Lancome Teint Idole Ultra Wear Found
ation Stick, 210 Buff Neutral. 

 Έκανε contouring με το Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick, 350 Bisque Cool και φίξαρε τη βάση με την Lancome Absolute Loose Powder, Ecru Medium. Στα ζυγωματικά άπλωσε το Blush Subtil, Mocha Havana και τόνισε τα τέλεια φρύδια της με το Brow Define Pencil στην απόχρωση Dark Brown. Δημιούργησε ένα υπέροχο eye make up look ξεκινώντας με το Ombré Hypnose Stylo, Bronze και το Drama Liqui-Penci, Embrasé. Και συνέχισε με τις σκιές Color Design, Midnight Stone και Siren’s Emerald ενώ χάρισε στις βλεφαρίδες όγκο και μήκος με την Lash Idole, Glossy Black και Monsieur Big. Η τελευταία πινελιά ανήκει στα χείλη όπου έκανε περίγραμμα με το Le Lip Liner, Sheer Natural και άπλωσε το L’Absolu Lacquer Gloss, 296.

Beauty, MakeUp, Celebrities, Tips