Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

It’s shoe time: Τα ιδανικά παπούτσια για τα ανοιξιάτικα σύνολα σου


 Όσον αφορά το στυλ και την εμφάνιση δεν πρέπει απαραίτητα να ακολουθούμε όλους τους κανόνες. Ο εαυτός μας και το πώς θα νιώθουμε καλά όταν φοράμε κάτι είναι αυτό που θα έπρεπε να κρίνει την τελική μας απόφαση.

Οπότε, οι προτάσεις μου ως προς το ποια παπούτσια να φορέσεις με τα ανοιξιάτικα φορέματά σου,

είναι ελεύθερες προς μετάφραση. Είναι έμπνευση από την μαγεία της street style μόδας, που τόσες φορές μας έχει βοηθήσει να εξελίξουμε το στιλ μας. Είναι απλά προτάσεις που μπορείς να προσαρμόσεις όπως εσύ επιθυμείς, στις εμφανίσεις σου.

Επέλεξα όμως αυτό το θέμα, παπούτσια και ανοιξιάτικα φορέματα, για έναν λόγο όμως. Πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουμε λίγο πιο δημιουργικές με αυτόν τον συνδυασμό ρούχων. Και αυτό, γιατί ανάλογα με το στιλ των παπουτσιών και των φορεμάτων που θα επιλέξεις, μπορείς να «παντρέψεις» δυο τελείως αντίθετες αισθητικές και το αποτέλεσμα να έχει τελικά νόημα. Αυτό μ’ αρέσει στον συνδυασμό παπούτσια και ανοιξιάτικα φορέματα και κάπως έτσι αντιμετωπίζω και εγώ καμιά φορά το στιλ μου. Με ανοιχτό μυαλό και με τη φιλοσοφία ότι όλα είναι πιθανά, όσον αφορά τη μόδα και το στιλ. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να καταλήξεις να συνδυάζεις ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες με ένα prairie dress και το αποτέλεσμα να είναι φανταστικό.

Chunky boots

Τα chunky boots είναι ένα φανταστικό στιλ παπουτσιού για να φορέσεις με τα ανοιξιάτικα φορέματα. Η grunge αισθητική τους θα ταιριάξει τέλεια ακόμα και με τα πιο ρομαντικού ύφους φορέματα.

Cowboy boots

Είναι φανταστική η αντιπαράθεση που προσφέρουν οι καουμπόικες μπότες, με φορέματα όπως αυτά με puffy sleeves ή με βολάν ή τα λεγόμενα “tiered dresses“. Αν επιλέξεις αυτά τα παπούτσια για να φορέσεις με τα ανοιξιάτικα φορέματά σου, πρόσεξε το μήκος. Αν οι μπότες είναι ψηλές φρόντισε το μήκος του φορέματος να είναι πιο κοντό, για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Πέδιλα


Ένας κλασικός συνδυασμός. Ένα μίντι φόρεμα και πέδιλα. Τα 90s εμπνευσμένα πέδιλα, είτε αυτά με τετράγωνη σόλα, είτε με το άνοιγμα μπροστά, είναι ένας αδιαμφισβήτητα κομψός συνδυασμός που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ.

Sneakers


Ένας επίσημος κλασικός συνδυασμός. Τα αθλητικά είναι το τέλειο match πάνω-κάτω, όλα τα casual φορέματα. Λατρεύουμε όμως τις αντιπαραθέσεις και ένα βελούδινο σαν το παραπάνω με ένα ζευγάρι Vans είναι το τέλειο #fashioninspo.

Μules


Τα mules είναι από τα must παπούτσια της σεζόν και ταιριάζουν τέλεια με τα ανοιξιάτικα φορέματα. Είναι αβίαστα κομψά και θα ταιριάζουν με διάφορα στιλ φορεμάτων. Ειδικά με τα μίντι και φορέματα όπως τα shirtdresses που είναι διαχρονικά και άκρως chic. 

Πηγή: www.newslink.gr

Facebook