Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H PENELOPE CRUZ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ


από τη Δώρα Ρουμελιώτη

Οι celebrities τον τελευταίο χρόνο έχουν κάνει απίθανες αλλαγές στα μαλλιά τους. Έχουν υιοθετήσει τέλειες αποχρώσεις ενώ τα έχουν κόψει ακολουθώντας τα trends και τις συμβουλές του προσωπικούς τους hairstylist. Κάποιες, οι πιο τολμηρές, έβαψαν ή έκοψαν τα μαλλιά

μόνες στο σπίτι. Είδαμε πολλούς παστέλ τόνους και ανέλπιστα buzz cuts. Όταν το πρώτο lockdown έληξε, ζήτησαν από τον κομμωτή να διορθώσει τυχόν λάθη ώστε να αποκτήσουν και πάλι τέλειο hair look. 

Και τώρα, που στις περισσότερες χώρες του κόσμου, επανέρχονται οι φυσιολογικοί ρυθμοί, οι απονομές έστω και virtual, και προσεχτικά οι stars έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους, αποφάσισαν να ανανεωθούν ξεκινώντας από τα μαλλιά. Η Shakira για παράδειγμα έβαψε τα μαλλιά της σε ένα κόκκινο, φλογερό χρώμα ενώ η Gigi Hadid επέλεξε το γοητευτικό ginger. Η Emma Watson έκοψε τα μαλλιά της σε ένα νεανικό και fresh ασύμμετρο bob και η Alexandria Ocasio-Cortez σε ένα κλασικό lob. 

Τελευταία στη σειρά και η πιο εντυπωσιακή όλων όμως είναι η Penelope Cruz. H Ισπανίδα ηθοποιός, αποφάσισε να κόψει τα εμβληματικά, μακριά μαλλιά της ακολουθώντας την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Που είναι φυσικά το bob αλλά σε μια εκδοχή που μας θυμίζει τα 90's και της ταιριάζει πολύ. Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια.

 

Το νέο hairstyle της Cruz φτάνει λίγο πάνω από το ύψος των ώμων, με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και τα caramel highlights να το αναβαθμίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα από τα ωραιότερα looks που έχουμε δει τελευταία και είναι σίγουρο πως θα γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή τους επόμενους μήνες. 

Το bob ήρθε για να μείνει τελικά αν και αρχικά όλες πιστεύαμε πως θα είναι τάση της μιας σεζόν. Κάναμε λάθος και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό.