Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δοκιμάζουμε Ελαιόλαδο με μαύρη τρούφα και γινόμαστε fans!


 Το προϊόν αυτό δεν είναι το μόνο της εταιρείας FOODS CROSS, απλά, ξεχωρίζει και αυτό, όπως και τα υπόλοιπα, λόγω των εξαιρετικών συστατικών του και της πρωτοτυπίας του.

Ας ξεκινήσουμε όμως με λίγα στοιχεία για την εταιρεία αυτή. 

Η Foods Cross  διαθέτει έντονα τα στοιχεία της αναζήτησης, της περιήγησης και της συλλογής. 

Με βαθιά φιλοσοφικές ανησυχίες, αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, σύγχρονες διαδικασίες ποιότητας και κυρίως αγάπη για τη φύση και σεβασμό για το περιβάλλον, στέκεται στο "σταυροδρόμι των τροφών", επιλέγοντας να προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Στη νέα σειρά προϊόντων συναντούμε ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης και χαμηλής οξύτητας, με πολύ φίνα και ελαφριά γεύση. Η επιλογή αυθεντικής ελληνικής πολύτιμης μαύρης τρούφας, tuber melanosporumvitt,και η πολυήμερη αναμονή για τον αρωματισμό του, επιφέρουν στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μοναδικό, ισχυρό και επίμονο άρωμα και γεύση έντονη και ευχάριστη. Προσφέρεται χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνητές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

Το χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι η περίτεχνη κεφαλή χοίρου καθώς οι πρώτοι «κυνηγοί» και ανιχνευτές τρούφας ήταν τα θηλυκά γουρούνια. Τους τραβούσε πολύ η έντονη μυρωδιά τους και σκάβανε για να τις βρουν και να τις φάνε! Έτσι, ο άνθρωπος αναγκάστηκε να εκπαιδεύσει ειδικά κυνηγόσκυλα για να μην καταστρέφονται οι πολύτιμες τρούφες από τα γουρούνια και με αυτόν τον τρόπο εντοπίζονται μέχρι σήμερα.

Το ελαιόλαδο αυτό είναι ιδανικό για το τελείωμα πιάτων όπως ένα ριζότο ή μια πάστα λαχανικών και τυριών, μιας πράσινης σαλάτας ακόμη και πιάτων με κρέας που συνοδεύεται από φινετσάτες σάλτσες. Τέλος, λίγες σταγόνες από αυτό το ελαιόλαδο απογειώνουν τη γεύση μιας σπιτικής πίτσας.