Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αγαπημένη τάση στην ομορφιά! Φωτεινή ομορφιά


 Φρέσκια, φωτεινή επιδερμίδα που λάμπει από μέσα σας είναι η σταθερή τάση που αγαπάμε – και σας δείχνουμε τον τρόπο να την αποκτήσετε.

Με την πολυπόθητη φωτεινότητα να στολίζει τις πασαρέλες, ίσως φαίνεται πως τα μοντέλα απλά ξυπνάνε έτσι – όμως όχι! Πολλή προσπάθεια κρύβεται πίσω από το αποτέλεσμα αυτό.

Πρώτα η επιδερμίδα, μετά το

μακιγιάζ
Όλα ξεκινάνε από την προετοιμασία της επιδερμίδας – ένας επαγγελματίας μακιγιέρ δεν ξεχνά ποτέ αυτό το τόσο σημαντικό βήμα. Γιατί; Επειδή εάν θέλετε φωτεινή επιδερμίδα, πρέπει να είναι καθαρή και φρέσκια. Ο καθαρισμός σας δίνει στην επιδερμίδα σας ένα λεμφικό μασάζ που ενεργοποιεί τη ροή του αίματος και σμιλεύει την επιδερμίδα. Δώστε προσοχή στη γραμμή του σαγονιού και κάτω από τα ζυγωματικά, εφαρμόζοντας πίεση στις γραμμές του προσώπου και κάνοντας απαλό μασάζ προς τα αυτιά. Θα παρατηρήσετε άμεση ανόρθωση ενώ παράλληλα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Ολοκληρώστε με μία πλούσια ενυδατική.

Επαγγελματική σμίλευση
Η λαμπερή επιδερμίδα δείχνει φυσική όμως το contouring είναι καίριας σημασίας για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας και να διασφαλίσετε ένα σμιλεμένο αποτέλεσμα. Το contouring τονίζει το πρόσωπο για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιλέξτε κρεμώδεις υφές καθώς έχουν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε μία σκούρα ή μπρονζέ απόχρωση για να δώσετε βάθος κάτω από τα ζυγωματικά και να σμιλέψετε το πρόσωπο και ολοκληρώστε με ένα λαμπερό highlighter. Όταν εφαρμόζετε το highlighter δώστε προσοχή στα σημεία που θα φώτιζε φυσικά το φως όπως το επάνω μέρος των ζυγωματικών, η γέφυρα της μύτης και το επάνω μέρος των χειλιών. Επιλέξτε ένα προϊόν που φωτίζει χωρίς να περιέχει glitter.

Η τελευταία πινελιά
Για να ολοκληρώσετε το look, δώστε σχήμα στα φρύδια σας. Τα περιποιημένα φρύδια είναι πάντα στη μόδα και βοηθούν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα αλλά και το πρόσωπο πιο σμιλεμένο. Χρησιμοποιήστε προϊόντα με κρεμώδη υφή και εφαρμόστε τα με ένα πινέλο με κλίση δουλεύοντας από την εσωτερική άκρη προς τα πάνω και προς τα έξω. Αφού δημιουργήστε το σχήμα χτενίστε τα προς τα πάνω για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με μία ροζ απόχρωση στα χείλη και τα ζυγωματικά για υγιή λάμψη.