Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νυφικό Μακιγιάζ και Προετοιμασία Νύφης

photo credit: bridalguide.com via pinterest

Η νύφη την ημέρα του γάμου της χρειάζεται μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Ο makeup artist και ο κομμωτής που θα την αναλάβουν αυτή τη μεγάλη μέρα μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος ή ο χειρότερος εχθρός της. Εμείς θέλουμε σίγουρα το πρώτο! Πάμε να δούμε πώς θα το πετύχουμε?

Το μακιγιάζ και το χτένισμα της νύφης πρέπει να είναι άψογο! Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που διάλεξε τις υπηρεσίες σου. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό… Παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία της νύφης και κατ’ επέκταση το αποτέλεσμα των υπηρεσιών σου. Ποια είναι αυτά?

1. Φρόντισε να βρίσκεσαι στο χώρο που θα ετοιμαστεί στην ώρα σου! Και νωρίτερα να πας ακόμα καλύτερα για να έχεις το χρόνο να φτιάξεις τα εργαλεία σου και τα προϊόντα σου ώστε να ξεκινήσεις την υπηρεσία στην ώρα που πρέπει. Κάθε καθυστέρηση θα την αγχώσει.
2. Όταν φτάσεις στο χώρο προετοιμασίας, φόρα το καλύτερό σου χαμόγελο ακόμα κι αν η μέρα σου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη. Πρόκειται για ένα χαρούμενο γεγονός, ίσως και το καλύτερο της μέχρι τώρα ζωής της, και εκείνη την ώρα θέλει έναν άνθρωπο για να το μοιραστεί μαζί της, οπότε μπες γρήγορα στο κλίμα.
3. Κάνε αυτό ακριβώς που συμφωνήσατε στο δοκιμαστικό. Μην κάνεις πειραματισμούς, μην αλλάζεις χρωματισμούς και τεχνικές στο μακιγιάζ, μην κάνεις παραλλαγές στο χτένισμα. Πήγαινε “by the book” που λένε και οι Άγγλοι.
4. Δείξε υπομονή με τη μαμά… Εάν βρίσκεται στο χώρο σίγουρα κάτι θα πει, κάτι θα διορθώσει, κάτι θα προτείνει, γιατί η μαμά πάντα ξέρει…. Προσπάθησε να την αποφύγεις με ευγενικό τρόπο και μην ξεχνάς να χαμογελάς.
5. Όσο κάνεις την υπηρεσία, μίλα στη νύφη για άσχετα αλλά ευχάριστα θέματα. Μην συζητάς για το τι έχει ετοιμάσει για το γάμο, πώς θα είναι τα τραπέζια ή η διακόσμηση γιατί θα αγχωθεί. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ όλες αυτές τις μέρες που προετοίμαζε το γάμο της και τώρα αυτό που θέλει είναι να το απολαύσει! Οποιαδήποτε συζήτηση για τη διοργάνωση του γάμου ίσως την ταράξει.
6. Τέλος και πιο σημαντικό, πες της πόσο όμορφη είναι!
Εάν έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα σε μακιγιάζ και μαλλιά σε συνδυασμό με μια ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης σίγουρα θα σε προτείνει σε φίλες της που πρόκειται να παντρευτούν κι αυτές.

Source: