Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΦΡΙΖΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ; ΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ


 Ανήκεις κι εσύ στις γυναίκες που λατρεύουν τα μακριά μαλλιά; Αν ναι, αυτό πρέπει να το ακούσεις. Όταν αποφασίζεις να γίνεις μέλος της ομάδας #longhairdontcare φρόντισε αν θέλεις οι άκρες των μαλλιών σου να λάμπουν και να είναι απαλές, να μην φριζάρουν. Επειδή όταν τα μαλλιά σου δεν είναι πια φριζαρισμένα, μοιάζουν αυτομάτως πιο μακριά, πιο ίσια και πιο απαλά. Πλέον, αυτό αποτελεί τον ορισμό του #hairgoals.   


Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στο φριζάρισμα. Το νέο Elvive Dream Long Frizz Killer Serum είναι εδώ για να σου χαρίσει αυτό που ονειρεύεσαι. Αυτό το μεταξένιο serum συνδυάζει στην σύστασή του φυτική κερατίνη και βούτυρο κακάο δημιουργώντας μια ονειρεμένη σύνθεση, η οποία διαπερνά τον θύλακα της τρίχας και είναι σε θέση να ελέγξει το φριζάρισμα, δημιουργώντας μια απαλή επιφάνεια και προσθέτοντας έως και 4 εκατοστά στο μήκος των μαλλιών σου, όταν αυτά είναι ίσια.  

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

H επαναστατική σύνθεση του νέου Elvive Frizz Killer Serum σου επιτρέπει να ξεφορτωθείς το ενοχλητικό φριζάρισμα για τα καλά και να δυναμώσεις τις άκρες των μαλλιών σου στο μέγιστο δυνατόν.  

Η σύστασή του, εμποτισμένη με cocoa butter για μεγαλύτερη ευελιξία και ελαστικότητα και με φυτική κερατίνη για πιο απαλά μαλλιά, μετατρέπει αυτό το serum στον καλύτερο σύμμαχό σου για απαλά μαλλιά χωρίς κόμπους, προσφέροντας 24ωρη προστασία κατά του φριζαρίσματος.  

Extra hint: Και επειδή αυτό το κοκτέιλ θρέψης προστατεύει την τρίχα σου από το σπάσιμο, θα χρειαστείς ακόμα λιγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο, έτσι τα μαλλιά σου θα μπορούν να μακρύνουν περισσότερο. Τέλειο?

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ 

Βήμα 1ο – Λούσιμο 
Ξεκίνα τη ρουτίνα σου χρησιμοποιώντας το σαμπουάν της σειράς Elvive Dream Long. Αυτό, αποτελεί ένα καλό πρώτο βήμα για το σταδιακό ίσιωμα των μαλλιών σου καθαρίζοντας απαλά την τρίχα και αφήνοντάς τα μαλλιά λεία και απαλά.  

Βήμα 2ο – Stretching 
Ήρθε η ώρα να προσφέρεις λίγη «ευελιξία» στα μαλλιά σου, χρησιμοποιώντας το conditioner της σειράς Dream Long για να κατευνάσεις λίγο το φριζάρισμα των μαλλιών σου. Ξεκίνησε, απλώνοντας το conditioner στις άκρες των μαλλιών σου και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα δάκτυλα σου για να απλώσεις το προϊόν και στο υπόλοιπο κεφάλι, φροντίζοντας να πάει παντού. Άφησε το conditioner να δράσει για 1 λεπτό προτού το ξεβγάλεις.  

Βήμα 3ο – Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά 
Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, εφάρμοσε το serum σε βρεγμένα μαλλιά. Μετά από ένα προσεκτικό πρώτο σκούπισμα των μαλλιών σου με μια πετσέτα (προσοχή στις άγαρμπες κινήσεις) , εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα του serum στα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, στέγνωσέ τα, ή αν θέλεις το απόλυτο ίσιωμα, χρησιμοποίησε ένα σίδερο ισιώματος.To Dream Long Serum προστατεύει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα για έως και 230οC. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις έως και 4cm μακρύτερα ίσια μαλλιά !

EXTRA TIP
1
Στις ημέρες που δεν λούζεσαι, χρησιμοποίησε το serum σε στεγνά μαλλιά για να «κατευνάσεις» το καθημερινό φριζάρισμα και να τα κρατήσεις σε φόρμα.