Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια κάθε μέρα!

photo credit:houseofharper.com via pinterest

ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Θέλεις όμορφα καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια;

 Στις μέρες μας που τα φρύδια αποτελούν τάση, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις τα ιδανικά, που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου. Τρόποι υπάρχουν πολλοί, όπως

μόνιμο μακιγιάζ, brow lamination, henna βαφή ή απλά με τον σωστό σχηματισμό φρυδιών που θα σου προτείνει η αισθητικός σου κάνοντας αποτρίχωση στην περιοχή με κλωστή η τσιμπιδάκι. Εσύ θα διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σου, εμείς θα σου πούμε έξυπνους τρόπους για να τα διατηρήσεις.

Για να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια, θα πρέπει να ξεφορτωθείς τις εξωτερικές τριχούλες στο επάνω μέρος του φρυδιού, από κάτω και στο πλάι. Κράτα ως οδηγό το σχήμα που σου έδωσε η ειδικός και μην πειράζεις ποτέ το εσωτερικό του φρυδιού γιατί θα αλλάξει εντελώς το σχήμα του ή θα δημιουργηθούν κενά.

photo credit: amazon.com via pinterest

Μην πειράζεις κάθε μέρα τα φρύδια σου με το τσιμπιδάκι (το ξέρω- έχεις εμμονή!) γιατί αφαιρείς συνεχώς τρίχες που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να λεπταίνεις το φρύδι σου χωρίς να χρειάζεται. Αντί λοιπόν να είσαι συνέχεια με ένα τσιμπιδάκι στο χέρι κλείσε τακτικά ραντεβού με την αισθητικό σου για τα διατηρείς το σχήμα που πρέπει.

Χρησιμοποίησε ένα μολυβάκι ή σκιά για να τονίσεις το χρώμα τους. Μην βάζεις πιο σκούρες αποχρώσεις από αυτές του φυσικού φρυδιού γιατί αγριεύει το βλέμμα.

Όποια υπηρεσία κι αν κάνεις, φρόντισε να διαλέξεις τη σωστή αισθητικό που χρησιμοποιεί ποιοτικά προϊόντα και έχει εκπαιδευτεί σωστά άρα προσφέρει και άρτιες υπηρεσίες. Και μην ξεχνάς ότι το σωστό σχήμα στα φρύδια, μπορεί να αλλάξει το πρόσωπό σου, χωρίς makeup!

Source 

Tags:Beauty, Tips, Makeup