Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Ώρα της Γης έφτασε 🌍




 (Ακολουθεί της WWF)

Σήμερα είναι η Ώρα της Γης, μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον, που γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή για να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη. Φέτος, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως

χρειάζεται να στραφούμε, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.

 

Ένωσε λοιπόν τη φωνή σου με χιλιάδες πολίτες και σβήσε τα φώτα για μια ώρα στις 20:30, στέλνοντας το δικό σου ηχηρό μήνυμα! Εμείς θα σου κρατήσουμε συντροφιά!

 

Στις 20:25, θα βγούμε ζωντανά στη σελίδα μας στο Facebook από την Ακρόπολη, με έναν καλεσμένο έκπληξη, και θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις το ιστορικό μνημείο να σβήνει τα φώτα.

 

Στη συνέχεια, στις 20:30, μπες εδώ και παρακολούθησε την μεγάλη μουσική γιορτή που έχουμε ετοιμάσει, με τους ONIRAMA, τους Picos Apicos & The Pina Coladas, την Μαρία Παπαγεωργίου και την Αγγελική Τουμπανάκη.

 

Τέλος, βοήθησέ μας να ταξιδέψουμε όσο πιο μακριά γίνεται το μήνυμα για τη φετινή Ώρα της Γης! Εδώ είναι τα εικαστικά μας, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα Social Media μαζί με το δικό σου ξεχωριστό μήνυμα.

 

Το 2021 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση. Τώρα είναι η στιγμή της δράσης, γι’ αυτό τη φετινή Ώρα της Γης στέλνουμε το μήνυμα για μια νέα αρχή. 

 

Ας ενώσουμε όλοι τις φωνές μας!

 

*Το link της μουσικής γιορτής έχει αλλάξει, για τεχνικούς λόγους, από τη τελευταία ενημέρωση που σου είχαμε στείλει. Το σωστό είναι αυτό που βλέπεις εδώ!

Ακολούθησέ μας

social iconsocial iconsocial iconsocial icon