Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το tweed επιστρέφει, νεανικό και ανανεωμένο!


Και όμως, το αγαπημένο ύφασμα των βασιλικών κύκλων, το tweed επιστρέφει σούπερ νεανικό και σούπερ μοντέρνο. Στον κόσμο της μόδας, το φέρνει η Bershka, λανσάροντας τα νέα tweed με διάφορα χρώματα που ταιριάζουν με ανάγλυφα υφάσματα και ανανεωμένα print μαζί με καπιτονέ, χρώματα σε dip-dye, αλλά και ασπρόμαυρα.



 Ανοίξτε την ντουλάπα και συνδυάστε!

Απλή κίνηση, αλλά πολύ πολύ αποτελεσματική, αφού η Bershka επαναφέρει το tweed, αλλά μαζί και το αγαπημένο γιλέκο. Υπάρχουν πολλές υπέροχες επιλογές από το houndstooth σε κοντό έως το απαλό ροζ σε oversized, μαζί με ένα λάιμ τζάκετ με αποσπώμενα μανίκια που το μετατρέπουν σε… γιλέκο!






Street style για τα παντελόνια, με φαρδιά μπατζάκια! Τζιν και παντελόνια ’90s με νέα τυπώματα και ντένιμ πάτσγουορκ. Και ακόμα, hipster overshirt; Έχει επιστρέψει για τα καλά, με ένα ζεστό καπιτονέ, με καρό σε dip-dyed και βαθύ μωβ κοτλέ για να διώξει μακριά την χειμερινή μελαγχολία. Πρόσθεσε ένα πλεκτό σορτς (νέα στυλ έρχονται σύντομα!), ένα ζευγάρι λευκές chunky μπότες και λάιμ γυαλιά και όλοι θα σε θαυμάζουν.


#fashion #bershka