Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SURVIVOR. Η ΒΑΛΕΡΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ


 Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (videos)

Η ομάδα των «κόκκινων» πάλεψε μέχρι τα μισά να πάρει τη νίκη στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία, αλλά η «μπλε» ομάδα κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 10-6.

Η ομάδα των «κόκκινων» πάλεψε μέχρι τα μισά να πάρει τη νίκη στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία, αλλά η «μπλε» ομάδα κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 10-6.

Ένταση, δάκρυα και

εξηγήσεις για τις ψήφους και τις υπο-ομάδες και αποχώριση της Βαλέριας Χοψονίδου, στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor. 

Στην παραλία των κόκκινων η δεύτερη νίκη έφερε μεγαλύτερη ηρεμία και το θέμα συζήτησης ήταν η ρήξη στην αντίπαλη ομάδα, με αρκετούς να μην πιστεύουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε τη δική του εξήγηση για τον σχηματισμό υπο-ομάδων.

Από τη πλευρά του ο Αλέξης Παππάς μίλησε για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και το «ζευγάρι» που τους χρέωναν, με τους δυο να τα λένε μπροστά στην κάμερα σαν ζευγάρι που τσακώνεται. Η Κύπρια τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια κατέστησε σαφές πως δεν θα αφήσει κανέναν να την αλλοιώσει.

Συγκινημένος ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στο πόσο του λείπει, λίγο πριν τον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία, με τον τραγουδιστή να στέλνει το μήνυμά του στους αγαπημένους του.

Σε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης που χρειαζόταν πολύ καλή συνεργασία όλης της ομάδας, οι μπλε μπήκαν αποφασισμένοι να μην χάσουν για 3η σερί φορά και πήραν νωρίς προβάδισμα με 2-0, αλλά οι «κόκκινοι» με τη προσθήκη της Μαριάνθης στην ομάδα τους έδειξαν πως δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που ήξεραν...

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος νίκησε τον Κόρο πηγαίνοντας το ματς στο 5-5 αλλά σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε η κατηφόρα για τους «κόκκινους».

Οι «μπλε» επικράτησαν με 10-6 και μετά τις 2 σερί ήττες που τους οδήγησε δυο φορές να ψηφίσουν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση, ο Τζέιμς Καφετζής και η ομάδα του θα ερχόντουσαν ξανά σε επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Τζειμς είπε μετά τη νίκη πως αυτό που τους έλειπε τις δυο προηγούμενες φορές ήταν ο ενθουσιασμός και το ότι είχαν επαναπαυθεί μετά το σερί των 8 νικών, αφιερώνοντας τη νίκη στον Πάνο Καλλίδη. Την ώρα της επικοινωνίας σε κάποιους βγήκε η ένταση των ημερών με κλάμα και σε κάποιους με γέλιο. 

Έντονη ήταν η συγκίνηση στα πρόσωπα των Μαριπόζα και Ελευθερίας Ελευθερίου, μόλις ήρθαν σε επικοινωνία με τους δικούς τους. 

Ο Αλέξης Παππάς, αναφέρθηκε στο κλάμα της Μαριπόζα στο συμβούλιο της Τρίτης, κάνοντας λόγο για κροκοδείλια δάκρυα, σχολιάζοντας τη μετατροπή ανθρώπου σε κροκόδειλο ενώ ο Νίκος Μπαρτζής που προκάλεσε τα δάκρυα της συμπαίκτριας μίλησε για «θεατράκι». Θέση για το θέμα πήρε και η Μαριπόζα, η οποία ζήτησε συγγνώμη για όλα.

Στο τρίτο και τελευταίο συμβούλιο δόθηκαν εξηγήσεις για ακόμα μια φορά για το ποιος ψήφισε ποιον και αν υπάρχει στρατηγική και υπο-ομάδες. Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι Βαλέρια Χοψονίδου, Ελευθερία Ελευθερίου και Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα).

Τα τρία κορίτσια της μπλε ομάδας μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξηγήσεις εξέφρασαν τις σκέψεις τους, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως ο κόσμος ξεχώρισε τις δυο από τις τρεις. Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι η  Βαλέρια Χοψονίδου.


Πηγή: https://www.skai.gr/index.php/news/entertainment/survivor-i-valeria-xopsonidou-apoxorise-apo-ton-agio-dominiko-videos

#survivor