Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Sarah Jessica Parker και ο Covid 19

photo credit: fiercepharma.com via google

Παρόλο που τα σχέδια για κάθε χαρακτήρα της συνέχειας της σειράς "Sex and the City" στο HBO Max, είναι ακόμη στα σχέδια, η πρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker, επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα συμπεριλάβει την πανδημία COVID-19 στα νέα επεισόδια.

Μιλώντας στο Vanity Fair Friday, η ηθοποιός είπε ότι περιμένει με ανυπομονησία τα σενάρια από τον υπεύθυνο της σειράς Michael Patrick King, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας συγγραφέων που -εκτός από τον ίδιο- αποτελείται από γυναίκες αποκλειστικά.

«Είναι απίστευτα διαφορετικό με έναν πραγματικά συναρπαστικό τρόπο», δήλωσε ο Parker για τους νέους συγγραφείς της εκπομπής, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τη σειρά με νέες «εμπειρίες ζωής, πολιτικές και κοινωνικές απόψεις».

Ο Parker είπε ότι το να κάνεις τον κοροναϊό μέρος της πλοκής είναι αυτονόητο, δεδομένου ότι η σειρά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη.

«Το [COVID-19] θα είναι προφανώς μέρος της ιστορίας, γιατί αυτή είναι η πόλη στην οποία ζουν οι χαρακτήρες της», είπε. «Και πώς άλλαξε τις σχέσεις μεταξύ των φίλων που εκ των πραγμάτων χάθηκαν μεταξύ τους; Πιστεύω ακράδαντα ότι οι συγγραφείς μας θα εξετάσουν όλα τα σχετικά νέα δεδομένα. "

 tags: sex and the city, covid 19