Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το πολυτελέστατο σπίτι της Kim Cattrall. Καλώς ήρθατε!

 Όλοι έχουμε αγαπήσει και λατρέψει τον ρόλο της Samantha Jones στο Sex and the City και πολύ θα θέλαμε να δούμε και το πραγματικό της σπίτι για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Πόσο διαφορετικά είναι τα γούστα της ηθοποιού Kim Cattrall από αυτά του ρόλου που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο; Βλέποντας το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη θα διαπιστώσετε και εσείς ότι οι δύο γυναίκες δεν διαφέρουν καθόλου σε ό,τι αφορά τα γούστα τους στην ακριβή και πολυτελή διακόσμηση.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, κεντρικό σαλόνι, τραπεζαρία, και φουαγιέ και θυμίζει κάτι από παλιό Hollywood.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε όλους τους χώρους του σπιτιού. 

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Kim Cattral έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι το Sex and the City είχε αρνητικό αντίκτυπο στον γάμο της. «Δεν ήμουν ποτέ στο σπίτι. Δεν ήμουν ποτέ εκεί και ο άντρας μου ένιωθε μοναξιά, θύμωνε και και γινόταν πολύ ανταγωνιστικός. Ήταν πολύ δύσκολο. Είχα καταλήξει να περνάω πιο πολύ χρόνο με τους συμπρωταγωνιστές μου παρά με αυτόν. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα τέλειωνα το γύρισμα στις 9 το πρωί και έπρεπε να βρίσκομαι πίσω τη Δευτέρα στις 5:45 το πρωί. Και την μιάμιση μέρα που δεν δούλευα έπρεπε να μάθω τα λόγια μου για την εβδομάδα που ερχόταν», είπε η ίδια.

Όσο για το αν θα υπάρξει τρίτη ταινία Sex and the City όλα δείχνουν πως αυτό που εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο θέλουν θα γίνει πραγματικότητα. Και οι 4 σταρ έχουν εγκρίνει το σενάριο και έχουν υπογράψει προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στην τρίτη (και ίσως τελευταία) ταινία.

Παρακάτω ακολουθεί ένα video στο οποίο μπορείτε να ξεναγηθείτε στο σπίτι της πληθωρικής ηθοποιού. 


Πηγή: spyrossoulis.com, με περισσότερα σπίτια διάσημων