Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Όμιλος FF Group στηρίζει τα παιδιά του MKO «Κιβωτός του Κόσμου»

 

Ο κ. Νίκος Χριστόπουλος και η κα Σταματία Γεωργαντή από την «Κιβωτός του Κόσμου» μαζί με τον κ. Γεώργιο Σάμιο, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου FF Group, την κα Αφροδίτη Πηγή, Chief Communications Officer FF Group, και την κα Φένια Τσαβδάρη, Senior Communications & PR Manager FF Group


Είδη ένδυσης και υπόδησης για 186 παιδιά, ηλικίας 6 έως 18 ετών, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» παρέδωσε

την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο Όμιλος FF Group. Η παράδοση έγινε στα κεντρικά γραφεία της «Κιβωτός του Κόσμου» στην Αθήνα, παρουσία της Προέδρου του ΜΚΟ κας Σταματίας Γεωργαντή και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου FF Group, κ. Γεωργίου Σάμιου.


Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Όμιλος FF Group στηρίζει τη δράση του εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», ανταποκρινόμενος άμεσα και με μεγάλη χαρά στο σχετικό αίτημα της Κιβωτού, δωρίζοντας είδη ένδυσης και υπόδησης. Ο Όμιλος αναγνωρίζει το ζωτικής σημασίας έργο που επιτελεί η Κιβωτός για την προστασία παιδιών από μονογονεϊκές οικογένειες ή και χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, ή και εγκατάλειψη. 


Μετά την παράδοση των ειδών ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, κ. Γεώργιος Σάμιος δήλωσε:  «Η αλληλεγγύη είναι κάτι που δεν πρέπει να υποχωρεί, αντιθέτως πρέπει να ενδυναμώνεται, σε περιόδους που η κοινωνία δοκιμάζεται. Είναι μεγάλη μας τιμή που για ακόμα μια φορά θα συμβάλλουμε στην προσπάθεια της Κιβωτού και του πατέρα Αντώνιου και που έστω για λίγο βρεθήκαμε εδώ, σε αυτή τη μεγάλη και πολύμορφη οικογένεια. Μαζί με τα παιδιά, τους γονείς, τους συνεργάτες, τους  εθελοντές και τους συμπαραστάτες της «Κιβωτού». Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος FF Group θέλει να συμβάλει σε αυτή την συλλογική πρωτοβουλία, που μεγαλουργεί στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή της Ηπείρου και στη Χίο».


Ο Πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της «Κιβωτός του Κόσμου», μέσω της παρουσίας του ψηφιακά στην παράδοση των ειδών δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς τον όμιλο FF Group, που σε μία περίοδο σκληρής δοκιμασίας για όλους μας, δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία για μία ακόμη φορά και βρίσκει τον τρόπο να ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά και να βοηθήσει έμπρακτα τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Να μην μας πτοούν οι δυσκολίες, αλλά να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ο καθένας μας με τον τρόπο του κι από το πόστο του. Μόνο αν νοιαστούμε και ενδιαφερθούμε για τα προβλήματα που υπάρχουν έξω από την πόρτα μας, και κάνουμε κάτι γι’ αυτό, τότε μόνο μπορεί να αλλάξει η κοινωνία μας προς το καλύτερο».