Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ανδρική επιδερμίδα θέλει κι αυτή τη δική της φροντίδα!

photo credit: https://edit.sundayriley.com/male-skincare-routine/


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η ομορφιά και η περιποίηση της επιδερμίδας είναι γυναικεία υπόθεση, γιατί οι γυναίκες ήταν ανέκαθεν αυτές που αναζητούσαν τρόπους να είναι όλο και πιο όμορφες και ελκυστικές. Και αυτό αφορούσε σε όλα τα στάδια της εξωτερικής εμφάνισης, τόσο στα ρούχα και στα αξεσουάρ, όσο και στην καλλυντική περιποίηση της επιδερμίδας, για την οποία από την αρχαιότητα υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα.

Είναι γεγονός όμως πως και οι άνδρες είχαν εξίσου ανάγκη για

φροντίδα και περιποίηση, ξεκινώντας πρώτα φυσικά από την αρχαία Ελλάδα, όπου μια όμορφη εμφάνιση και ένα καλογυμνασμένο σώμα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με ένα καλλιεργημένο πνεύμα και μια όμορφη ψυχή.

Άλλωστε, σε ποιον δεν φτιάχνει η διάθεσή του όταν αισθάνεται όμορφα και υγιή το δέρμα και τα μαλλιά του? 

photo credit: justmylook.com

Για να διαπιστώσετε σε τι βαθμό οι άνδρες έχουν κι εκείνοι πραγματική ανάγκη από περιποίηση, κάντε ένα μικρό τεστ και ρωτήστε 5 δικούς σας άνδρες τα παρακάτω:

-Πως αισθάνονται την επιδερμίδα τους μετά από μια δύσκολη και πιεσμένη μέρα?

-Πως νοιώθουν τα χέρια τους μετά από πολλές ώρες εργασίας?

-Πως είναι η διάθεσή τους όταν βλέπουν τα μαλλιά τους να ατονούν? 

-Πως είναι τα χείλη τους τις κρύες μέρες του χειμώνα?

Ένα πράγμα θα διαπιστώσετε σίγουρα. Πως όλοι μα όλοι έχουν την ίδια ανάγκη για φροντίδα, αλλά πολλοί από αυτούς μπορεί να μην το συνειδητοποιούν καν, είτε γιατί για αυτούς δεν αποτελεί προτεραιότητα, είτε γιατί δεν έχουν μάθει να περιποιούνται τον εαυτό τους, είτε τέλος γιατί δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τα ιδανικά για αυτούς προϊόντα, που θα τα αγαπήσουν για την αίσθηση και για την αποτελεσματικότητά τους.

Τι θα λέγατε λοιπόν να τους κάνετε ένα διαφορετικό δώρο, που, σαν αιώνια παιδιά που είναι, θα τους δώσει πολύ μεγάλη χαρά; Βοηθήστε τους να ανακαλύψουν μοναδικά προϊόντα και τρόπους που θα τους προσφέρουν την κατάλληλη περιποίηση στο πρόσωπο και στο σώμα, αλλά και θα τους αναζωογονήσουν, θα τους ανεβάσουν τη διάθεση και θα τους γεμίσουν ενέργεια και αισιοδοξία! Ένα είναι σίγουρο: ότι θα σας ευγνωμονούν για πάντα!

Η APIVITA, με αγάπη και σεβασμό στον σύγχρονο άνδρα και στην ιδιαίτερη φυσιολογία της επιδερμίδας και των μαλλιών του, αλλά και στον απαιτητικό τρόπο ζωής του, σας προτείνει διάφορες ιδέες για μοναδικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να ανακαλύψετε μαζί του!

Η σειρά APIVITAMENCARE, με 6 μοναδικά προϊόντα για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας, βασίζει την αποτελεσματικότητά της στο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, αιθερίων ελαίων και φυτικών συστατικών, και την αποδεικνύει με κλινικές και εργαστηριακές μελέτες.  Τα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν οινόπνευμα, συστατικό που υπάρχει στα περισσότερα ανδρικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, γιατί προκαλεί ερεθισμούς και ξηραίνει την επιδερμίδα. Επίσης, έχουν ελαφριά μη λιπαρή υφή και προσφέρουν αντισηπτική δράση, χάρη στην πρόπολη και στα αιθέρια έλαια. Με πλούσιες συνθέσεις και έως και 99% φυσικά συστατικά, δεν περιλαμβάνουν parabens, σιλικόνες, οινόπνευμα, προπυλενογλυκόλη και παραφινέλαιο.

Η σειρά περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα που πραγματικά θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας, τόσο για την αποτελεσματικότητά τους, όσο και για τις υφές και την υπέροχη μυρωδιά τους:

Απαλή Κρέμα Ξυρίσματος κατά των ερεθισμών, με βάλσαμο και πρόπολη99% φυσικά συστατικά

Ενυδατικό aftershave κατά των ερεθισμών, με βάλσαμο και πρόπολη97% φυσικά συστατικά

Κρέμα- gel ενυδάτωσης, δροσερή- μη λιπαρή υφή με κέδρο και πρόπολη92% φυσικά συστατικά

Κρέμα κατά των ρυτίδων & της κούρασης για πρόσωπο & μάτια, με κάρδαμο και πρόπολη96% φυσικά συστατικά

EaudeToiletteμε κέδρο και κάρδαμο90% φυσικά συστατικά

Σαμπουάν- Αφρόλουτρο με κάρδαμο και πρόπολη88% φυσικά συστατικά

Επειδή όμως εκτός από την ανδρική επιδερμίδα, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της ανδρικής εμφάνισης είναι και τα μαλλιά, οι άνδρες της ζωής μας αξίζει να ανακαλύψουν τα προϊόντα που θα τους προσφέρουν τα πιο όμορφα και γερά μαλλιά!

Για την περιποίηση των μαλλιών, και πιο συγκεκριμένα για τα άτονα μαλλιά, η APIVITA προτείνει το σύστημα κατά της ανδρικής τριχόπτωσης, που ενισχύει τα μαλλιά, αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμή τους και εξυγιαίνει το τριχωτό, διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξή τους. 

Συγκεκριμένα, το Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Άνδρες, με Ιπποφαές & Δενδρολίβανο και 89% φυσική σύνθεση, αυξάνει το χρόνο ζωής των μαλλιών και διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών, γιατί χαρίζει απαλό καθαρισμό με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού, ενώ δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας.

Επιπλέον, η Λοσιόν κατά της Τριχόπτωσης για άνδρες & γυναίκες με HIPPOPHAE TONIC COMPLEX & πρωτεΐνες λούπινου και 85% φυσική σύνθεση προλαμβάνει, περιορίζει & καθυστερεί την τριχόπτωση, χαρίζει πιο πυκνά, δυνατά μαλλιά, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο, χωρίς να έχει λιπαρή σύνθεση .

Για ακόμη πιο εντατική δράση, το HAIR LOSS NIGHT SERUM κατά της Τριχόπτωσης για άνδρες & γυναίκες με HIPPOPHAE TONIC COMPLEX και 98% φυσικά συστατικά, είναι ένας 2φασικός Ορός Νύχτας για νυχτερινή εντατική αγωγή,  που προλαμβάνει και περιορίζει την τριχόπτωση, χαρίζει πυκνά, δυνατά & ανθεκτικά μαλλιά, προσφέρει μοναδική ενυδάτωση & λάμψη και αναζωογονεί τα μαλλιά και τη διάθεση.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χείλη μας βρίσκονται καθημερινά ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε διάφορες εξωτερικές επιθέσεις, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, ο άνεμος και η θερμότητα. Για την προστασία και ενυδάτωσή τους όλο το χρόνο, τα αγαπημένα lip care της APIVITA είναι εδώ για να προσφέρουν προστασία και ενυδάτωση, με ένα από τα παρακάτω αγαπημένα προϊόντα:

LipCare PROPOLIS- 99% φυσικά συστατικά, το απόλυτο αγαπημένο όλων των ανδρών, για εντατική ενυδάτωση και αποκατάσταση των ξηρών και σκασμένων χειλιών.

EcoBioLipCareHONEY- 100% φυσικά συστατικά που προλαμβάνει την αφυδάτωση και αποκαθιστά τα ξηρά χείλη.

Lip Care COCOA BUTTER SPF 20- 90% φυσικά συστατικά για έντονη ενυδάτωση σε βάθος και διατήρηση της ελαστικότητας των χειλιών.

LipCare CHAMOMILE  SPF 15- 91% φυσικά συστατικά για μαλακτική και καταπραϋντική δράση και βαθιά ενυδάτωση.

Ποιος είπε λοιπόν ότι οι άνδρες δεν έχουν ανάγκη από φροντίδα?  Το αντίθετο μάλιστα!  Δείξτε τους τον τρόπο, και θα σας ευγνωμονούν για μια ζωή!