Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα σε λιγότερο από δέκα λεπτά

photo source:fabmood.com via pinterest

 Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας και την ίδια ώρα, συνιστούν πηγή αυτοπεποίθησης για κάθε γυναίκα. Το μήκος, το κούρεμα, το χτένισμα, ακόμη και το χρώμα των μαλλιών μας, είναι λεπτομέρειες που -κατά κάποιον τρόπο- μας εκφράζουν. Αυτός είναι και ο λόγος που τις ημέρες που τα μαλλιά μας δεν τιθασεύονται παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε, καταλήγουν να

επηρεάζουν τη διάθεσή μας.

Η αλήθεια είναι πως ιδανικά, όλες θα επιθυμούσαμε να έχουμε καθημερινά ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο, όμως κάτι τέτοιο, είναι όντως εφικτό;

Άραγε, υπάρχει τρόπος να φαίνονται τα μαλλιά μας όμορφα και περιποιημένα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε πολυ χρόνο και ενέργεια μπροστά από τον καθρέφτη;

Και όμως, η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι "ναι", αρκεί να έχουμε στο μπάνιο μας τους κατάλληλους "συμμάχους" και να μην διστάζουμε να πειραματιζόμαστε με νέα χτενίσματα. Το πως θα το καταφέρουμε, θα το ανακαλύψουμε ακριβώς παρακάτω.

Το μυστικό είναι στο λούσιμο

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως εφόσον επιθυμούμε να έχουμε γρήγορα ένα άψογο αποτέλεσμα στα μαλλιά μας, χρειάζεται να εστιάσουμε λίγο περισσότερο στην ιεροτελεστία του λουσίματος. Αυτό συμβαίνει διότι, όταν έχουμε λούσει τα μαλλιά με το κατάλληλο προϊόν, είναι σχεδόν βέβαιο πως το επόμενο πρωί θα είναι το ίδιο απαλά και μεταξένια, λες και μόλις βγήκαμε από το μπάνιο. Για να έχουμε λοιπόν σε λίγα λεπτά το όμορφο αποτέλεσμα που επιθυμούμε στα μαλλιά μας, θα χρειαστεί να επενδύσουμε σε ένα conditioner μαλλιών και στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο καινοτόμο Pantene Pro-V Απαλά και Μεταξένια Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών. 

Όπως η ίδια η ονομασία του αποκαλύπτει, δρα σε τρία λεπτά, ενώ χάρη στην προηγμένη σύνθεση Pro-V που διαθέτει, μπορεί και μεταμορφώνει τα θαμπά και φριζαρισμένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους μία υγιή και λαμπερή όψη.  Ακόμη και στις περιπτώσεις που τα μαλλιά έχουν φθαρεί εξαιτίας της τακτικής χρήσης προϊόντων styling, το Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών, απλώνεται κατά μήκος της τρίχας, δίνοντάς της μία μοναδική αίσθηση απαλότητας, χωρίς να τη βαραίνει. Όλα αυτά σε ελάχιστο χρόνο -που είναι και το ζητούμενο.

Ένας εντυπωσιακός, αλλά πανεύκολος κότσος

Στην περίπτωση που θέλουμε να αποκτήσουμε γρήγορα ένα περιποιημένο αποτέλεσμα στα μαλλιά μας, έπειτα από την εφαρμογή της κατάλληλης μάσκας, θα πραγματοποιήσουμε ένα εύκολο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα, το οποίο θα μας κάνει να νιώσουμε ακόμη πιο όμορφες. Εάν έχουμε βαρεθεί τον κλασικό κότσο της «μπαλαρίνας», μπορούμε να τον κάνουμε λίγο πιο μοντέρνο, τοποθετώντας περιμετρικά μία περίτεχνη πλεξούδα. Για να τον πραγματοποιήσουμε, θα πιάσουμε τα μαλλιά μας με ένα λαστιχάκι στην κορυφή του κεφαλιού και στη συνέχεια, θα αποσπάσουμε μία μεγάλη τούφα, με την οποία θα δημιουργήσουμε μία πλεξούδα. Το τμήμα του κότσου που θα μείνει ξέπλεκο, θα το στρίψουμε γύρω από το λαστιχάκι, δημιουργώντας έναν «πλούσιο» κότσο. Έπειτα, χρησιμοποιώντας μερικά τσιμπιδάκια, θα τοποθετήσουμε την πλεξούδα περιμετρικά του κότσου, όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί.

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα σε λιγότερο από δέκα λεπτά

Μια σύγχρονη εναλλακτική της κλασικής κοτσίδας

Εξ ίσου εντυπωσιακό είναι και το εναλλακτικό χτένισμα της κλασικής κοτσίδας, το οποίο μπορούμε να υιοθετήσουμε στις πρωινές, αλλά και τις βραδινές μας εμφανίσεις, εμπλουτίζοντάς το και με ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών, αν το επιθυμούμε. Για να το πραγματοποιήσουμε, θα πλέξουμε τις μπροστινές τούφες των μαλλιών μας, χωρίζοντάς τες σε δύο μικρότερες και στροβιλίζοντας τες μεταξύ τους, όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί. Έπειτα θα φέρουμε και τις δύο τούφες στο πίσω μέρος του κεφαλιού και θα τις ενώσουμε σε μία ενιαία κοτσίδα, η οποία θα στέκεται στη μέση περίπου του κεφαλιού. Ειλικρινά, η προετοιμασία δεν διαρκεί ούτε πέντε λεπτά, ενώ το αποτέλεσμα είναι βέβαιο πως θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα σε λιγότερο από δέκα λεπτά

Όπως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε τα μαλλιά μας να δείχνουν περιποιημένα και υπέροχα, σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Για να συμβεί αυτό όμως, δεν αρκεί απλώς να εξασκήσουμε τις ικανότητές μας στους κότσους και τις κοτσίδες, αλλά είναι απαραίτητο να χαρίζουμε τακτικά στα μαλλιά μας μία περιποίηση υψηλών προδιαγραφών, η οποία θα τα προστατεύει, ενώ θα διατηρεί την υγεία και τη λάμψη τους. Ακριβώς για αυτό, το Pantene Pro-V Απαλά και Μεταξένια Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών, αξίζει οπωσδήποτε μία θέση στα ράφια του μπάνιου μας!

Πηγή:epithimies.gr