Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών έχει χρώμα Ροζ!

 


Φυσικά το ροζ χρώμα προέρχεται από την Ηistoplastin Hand®, την προστατευτική, ενυδατική και αναγεννητική κρέμα χεριών, με αντιγηραντική δράση. Η κρέμα αυτή είναι ένα δερμοκαλλυντικό προϊόν επιστημονικής έρευνας. Είναι 100%

φυσική και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Το ροζ χρώμα εμπιστεύεται και η Κατερίνα Γερονικολού, η μούσα  της καμπάνιας και του τηλεοπτικού σποτ της κρέμας. Η Κατερίνα Γερονικολού,  μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της εμπιστεύεται την Ηistoplastin Hand®για την φροντίδα των χεριών της. Για την Κατερίνα τα χέρια είναι το ίδιο σημαντικά με το πρόσωπό της γι’ αυτό θέλει να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή περιποίηση. Το καλύτερο στολίδι των χεριών για την ίδια δεν είναι τα κοσμήματα, αλλά μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Τα χέρια μας είναι ένα πανέμορφο, ξεχωριστό κομμάτι του σώματός μας, και αξίζουν την ανάλογη φροντίδα. Τα χέρια μας είναι αυτά που μας βοηθούν σε όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, γι’αυτό ταλαιπωρούνται. Ειδικά τώρα το χειμώνα επιβαρύνονται κι από το κρύο. Μην αφήνετε τις καιρικές συνθήκες να κάνουν τα χέρια σας να υποφέρουν από τραχύτητα, ξηρότητα και ερεθισμούς.

Εμπιστευτείτε τη φροντίδα τους στην Ηistoplastin Hand®. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ, που καλύπτει την επιδερμίδα των χεριών και ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού(skinbarrier).Παράλληλα, προστατεύει από εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες και αναπλάθει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών. Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με την εντατική ενυδατική δράση της ροζ Ηistoplastin Hand® και τα χέρια αποκτούν, ξανά, την φυσική ελαστικότητα και την απαλότητα τους.

Με μία δοκιμή της Ηistoplastin Hand® το ροζ θα γίνει το αγαπημένο σας χρώμα στην περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών σας.Αγαπήστε, λοιπόν, τα χέρια σας και δώστε τους την φροντίδα που αξίζουν με την ροζ δύναμη της Ηistoplastin Hand®.

Αναζητήστε την στα φαρμακεία. Από τη HEREMCO.