Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα πιο Όμορφα Τρισδιάστατα Πατώματα για το Σπίτι σας

 

Τα πατώματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εσωτερικών χώρων και συμβάλουν στην συνολική εικόνα του κάθε δωματίου. Ωστόσο, συχνά, κανείς δεν τα παρατηρεί. Αν θέλετε το πάτωμά σας να τραβήξει τα βλέμματα και είστε οπαδοί της οφθαλμαπάτης, σας έχουμε τη λύση: μπορείτε να δοκιμάσετε να επενδύσετε τον χώρος σας με ένα… τρισδιάστατο

πάτωμα.

Η τεχνολογία 3D δίνει την αίσθηση πως το πάτωμα έχει τρεις διαστάσεις, όταν το κοιτάτε από συγκεκριμένη γωνία. Πέρα από τις εντυπωσιακές εικόνες, τα τρισδιάστατα πατώματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και αποτελούνται από υλικά που αποτρέπουν την εμφάνιση υγρασίας. Είναι δυνατά και στέρεα, μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και δέκα χρόνια, ενώ τα βαριά έπιπλα και η σκόνη δεν επηρεάζουν την εμφάνιση και την ποιότητά τους.

Αν είστε, λοιπόν, τολμηροί και σας αρέσει η ιδέα, η εταιρεία Imperial Interiors με έδρα το Dubai, σας δίνει μία ιδέα για το ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε από τα εντυπωσιακά φυτά, ζώα, ψάρια και κύματα που μοιάζουν να βγαίνουν από το πάτωμα καθώς περπατάτε πάνω του.

Αυτά τα πατώματα θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε κάτι μαγικό.

Πηγή: spirossoulis.com