Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η καλύτερη σχέση που πρέπει να έχεις είναι εκείνη με τον εαυτό σου


 Το κείμενο που ακολουθεί, το εντόπισα με πολλή χαρά στο website της Apivita, με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και μπορεί η Ημέρα αυτή, για φέτος τουλάχιστον, να πέρασε, στον απόηχο της όμως, οι συμβουλές που μας δίνει η blogger που το υπογράφει (Glafki's Dolce Vita) μας είναι πολύτιμες...
Διαβάστε λοιπόν το κείμενο και δοκιμάστε τα προϊόντα που προτείνονται. 
Σίγουρο είναι ότι θα σας κερδίσουν ΑΜΕΣΩΣ!
Ρένα Κάντζα- Cosmetics Delux / Life Talks / Luxury Little Secrets

"Ποια από εμάς δεν θυμάται αυτή τη φράση από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Sex and The City, μία φράση που αποτυπώθηκε στο μυαλό μας όσο λίγες, καθώς έκρυβε την αλήθεια που όλες θέλαμε να πούμε ή να ακούσουμε: η καλύτερη σχέση που αξίζει να έχουμε είναι εκείνη με τον εαυτό μας και όσο πλησιάζουμε προς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τόσο περισσότερο αυτή η φράση παίρνει μεγαλύτερη αξία και αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, αφού η αγάπη πρέπει να ξεκινά αρχικά από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όλες μας τον τελευταίο χρόνο κληθήκαμε να βιώσουμε μία νέα πραγματικότητα, χρειάστηκε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, να αλλάξουμε συνήθειες, καθημερινότητα, τρόπο ζωής, μέσα σε αυτό το σκηνικό η ανάγκη για self-love και self-care απέκτησε νέα διάσταση.

Τον πρώτο καιρό, οι περισσότεροι από εμάς δουλεύαμε με τις πιτζάμες, πηγαίναμε για αγορές με τις φόρμες, καθαρίσαμε όλα τα ντουλάπια του σπιτιού, ξοδέψαμε ώρες στα social media και στην τηλεόραση, πολλοί από εμάς πια νιώθουμε πως αξίζει να επαναπροσδιορίσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας μας, δεδομένων των συνθηκών και να κάνουμε βήματα που θα συμβάλλουν στο να νιώσουμε καλύτερα, πιο όμορφα, πιο απελευθερωτικά.

Η ζωή δεν έχει σταματήσει, απλά χρειάστηκε να αλλάξει, ρότα για κάποιο διάστημα. Έτσι, μπορεί να μην πηγαίνουμε γυμναστήριο, μπορούμε όμως να περπατάμε, μπορεί να μην μακιγιαριζόμαστε, μπορούμε όμως να αφήσουμε για κάποιο διάστημα την επιδερμίδα μας να αναπνεύσει και να την φροντίσουμε με επιμέλεια, να δούμε ένα άλλο πρόσωπο, πιο γήινο, πιο καθαρό. Να ευχαριστηθούμε την απόλυτη περιποίηση της επιδερμίδας μας, να βάλουμε μάσκες, γιατί τώρα έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε, να ευχαριστηθούμε ένα απολαυστικό μπάνιο.

Τον τελευταίο καιρό που περιποιούμαι ευλαβικά την επιδερμίδα μου, επειδή πια έχω τον χρόνο να το κάνω, είδα και θεαματικά αποτελέσματα. Ξεκινώ πάντα με καθαρισμό προσώπου με το Μαύρο Gel Καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια, που ουσιαστικά αποτελεί μια ρουτίνα απόλαυσης. Βάζω τη λατρεμένη Express Beauty Tissue Μάσκα Προσώπου Χαρούπι για Αποτοξίνωση & Καθαρισμό, την οποία απολαμβάνω καθισμένη στον καναπέ, ακούγοντας μουσική και κλείνοντας τα μάτια. 

Η δική μου στιγμή. 

Δεν ξεχνάω τον ορό προσώπου αλλά και εκείνον για τα μάτια, τον μαγικό πραγματικά 5-action Ορό εντατικής φροντίδας για τα μάτια που μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια, ενώ μειώνει τη χαλάρωση στο άνω βλέφαρο και είναι αναντικατάστατο. 

Τέλος, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας αλλά και την ηλικία σας δεν ξεχνάτε την κρέμα ημέρας. Το πιο σημαντικό; 

Αν πηγαίνετε για περπάτημα ή τρέξιμο δεν ξεχνάτε αντηλιακή προσώπου, ειδικά εκείνη που δρα κατά τη δημιουργία πανάδων, είναι αναντικατάστατη.

Μέσα στην καραντίνα έγινα η κομμώτρια του εαυτού μου, παρακολουθώντας το Tik Tok ανακάλυψα άπειρους τρόπους να φτιάχνω με ευκολία τα μαλλιά μου, για τα οποία δεν ξεχνώ το Λάδι θρέψης και επανόρθωσης για τα μαλλιά.

Μπορεί να μην ψυχαγωγούμαστε, όμως με ένα αναμμένο κερί στο σπίτι για ατμόσφαιρα, με ένα ωραίο φαγητό και μουσική να παίζει μία κλασική καθημερινή μέρα, μπορεί να μετατραπεί σε μαγεία.

Μπορεί να νιώθουμε πως τα ρούχα που φορούσαμε στη δουλειά μένουν κρεμασμένα στη ντουλάπα και όμως, αξίζει να τα φορέσουμε, ακόμα και οι τηλεδιασκέψεις και ό,τι σχετίζεται με τηλεργασία χρειάζονται όλα εκείνα που θα μας υπενθυμίζουν πως κάποια πράγματα σύντομα θα επανέλθουν εκεί που τα αφήσαμε.

Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ας προσπαθήσουμε να ερωτευτούμε και πάλι τη ζωή, την καθημερινότητα της, να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, ένα προνόμιο που πρέπει να το αποδεικνύουμε συνεχώς με πράξεις."

Πηγή: apivita.com