Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Back to School, Back to Cool! Πολύ Cool!



































Η συλλογή sneakers της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes μας αρέσει πάντα...!

 

Μπορεί να είναι εδώ και κάποιο καιρό που η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε με ένα instagram video εμπνευσμένο από το tiktok τα σχέδια συλλογής παπουτσιών που υπογράφει σε συνεργασία με την

 Envie Shoes!

 Έτσι, η Μαίρη κάνει ένα teaser στα #EnvieGirls με την προ-κυκλοφορία μιας capsule συλλογής αθλητικών παπουτσιών που εισβάλουν στην ντουλάπα μας για να απογειώσουν με τον φρέσκο αέρα τους τα μεταβατικά outfits της νέας εποχής.

 

Τέσσερα δυναμικά σχέδια, που χρησιμοποιούν μια μίνιμαλ χρωματική παλέτα για να πετύχουν μάξιμουμ στυλιστικό impact, προστέθηκαν (και παραμένουν) στη συλλογή των must-have #MairibooforEnvie sneakers, τα φορέσαμε και τα φοράμε ακόμη με φόρμες, jeans, έως και με oversized κοστούμια.

 


Όπως πάντα τα ευφάνταστα ονόματά τους επέλεξε η μεγάλη online παρέα που περιμένει με ανυπομονησία κάθε νέα κυκλοφορία από την Μαίρη Συνατσάκη και την Envie Shoes.

Όπως πάντα τα ευφάνταστα ονόματά τους επέλεξε η μεγάλη online παρέα που περιμένει με ανυπομονησία κάθε νέα κυκλοφορία από την Μαίρη Συνατσάκη και την Envie Shoes.


Περισσότερα νέα για τα σχέδια της Μαίρης Συνατσάκη, 

θα βρείτε εδώ.

 

Τα chunky ολόλευκα BALADEUR είναι η εξέλιξη των περυσινών White Walkers και ονομάστηκαν έτσι γιατί το ουδέτερο χρώμα, η μοντέρνα φόρμα με την έντονη σόλα και η εξαιρετική άνεση που τα χαρακτηρίζει, σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: ότι μπορούν να φορεθούν όλη μέρα (φυσικά και όλη νύχτα!) με κάθε μας look.

 

Τα μair MAX, σε total white ή total black, φέρουν στα πλαϊνά ένα μοτίβο κεραυνού εμπνευσμένο  από το αρχικό Μ του ονόματος της Μαίρης και για πρώτη φορά βγαίνουν σε έως και νούμερο 42 ενθουσιάζοντας ακόμη περισσότερα #EnvieGirls.

 

 Τα too-cool-for-school ALEXIA (ναι, από την τραγουδίστρια της 80s επιτυχίας Άσπρο-Μαύρο!) είναι ίσως τα πιο επιβλητικά, χάρη στην πάντα εντυπωσιακή αντίθεση άσπρου-μαύρου και την βέλκρο λεπτομέρεια στο πίσω μέρος για έξτρα streetstyle attitude.