Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

7 Απλοί Κανόνες Για Να Φορέσεις Το Κασκόλ Με Στυλ


 Το κασκόλ είναι ένα… μακρύ ύφασμα. Σου φαίνεται ακίνδυνο, σωστά; Κι όμως κρύβει πολλές παγίδες, γιατί αν φορεθεί με τον λάθος τρόπο τότε θα δείχνεις ότι έχεις έρθει από άλλον πλανήτη. Το Men Exclusive σού αποκαλύπτει 7 πολύ απλούς κανόνες πώς να το φορέσεις και τι να προσέξεις για το αξεσουάρ που σου απογειώνει το στυλ.

Διάλεξε το σωστό μήκος

Μην αρχίζεις και “τυλίγεσαι” τον Οκτώβριο και ειδικά όταν έχει έξω ακόμη ζέστη. Φρόντισε να πέσει το κασκόλ σωστά και πρόσεχε το μήκος να μην ξεφεύγει.

“Παίξε” με την αντίθεση

Μην έχεις ένα κασκόλ για όλες τις περιστάσεις. Το ντύσιμό σου αλλάζει και έτσι πρέπει να είναι και το κασκόλ σου. Χρησιμοποίησε συνδυασμούς που “κολλάνε” χρωματικά με το υπόλοιπο στιλ, όπως το denim και το μαύρο.

Μάθε πώς να το φοράς

Διάλεξε πιο ογκώδη κασκόλ με πιο στενά jackets και βαμβακερά κασκόλ με πιο ελαφριά jackets. Mην γίνεις ποτέ ο τύπος που φοράει κασκόλ με t-shirt.





Μάθε πώς να το δένεις

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι πώς να δένεις το κασκόλ. ‘Ενας απλός είναι να το τυλίγεις γύρω από τον λαιμό σου και να προσπαθείς να μην μένουν έξω οι άκρες.

Μην αφήνεις το κασκόλ να σε “καταπιεί”

Σε καμία περίπτωση μην ακολουθήσεις το στιλ του Lenny Kravitz, αλλά να ξέρεις ότι δεν πρέπει το κασκόλ να είναι πολύ κοντό. Θα πρέπει να τυλίγεται γύρω από τον λαιμό σου δύο φορές.

Κοστούμι + Κασκόλ = απλότητα

‘Oταν φοράς κοστούμι μην αφήνεις το κασκόλ να σου “απορροφά” όλο το στιλ. Διάλεξε κάτι σε κασμίρι (σε ουδέτερο χρώμα) και κράτα το όσο πιο απλό γίνεται.

Να ξέρεις πότε θα πρέπει να το αποφεύγεις

Φοράς ζιβάγκο ή ένα στιλάτο jacket που κουμπώνει μέχρι πάνω; Τότε δεν χρειάζεσαι το κασκόλ. Να ξέρεις ότι το κασκόλ είναι ένα αξεσουάρ και όχι κάτι απαραίτητο στο ντύσιμό σου.

Το διαβάσαμε στο: Men Exclusive