Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να επιλέξετε το τέλειο δώρο για εκείνον

 

                                                   


Ο Γνώστης
Από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας σας, δε σταματά να σας εκπλήσσει. Γνωρίζει ότι συμβαίνει, λατρεύει την καλή ζωή και τα ταξίδια. Εν συντομία: έχει τελειοποιήσει την τέχνη της ζωής. Το τέλειο δώρο για έναν εκλεπτυσμένο γνώστη είναι το

 Giordani Gold Man με υπέροχο περγαμόντο που αναδύεται σε αρμονία με νότες πικάντικου μαύρου πιπεριού.

img-1.jpg

Το Άλλο σας Μισό
Εάν γινόταν, θα ήσαστε όλη την ώρα μαζί. Είστε ο ένας το μισό του άλλου και η ζωή είναι καλύτερη όταν είστε μαζί. Για μια τόσο βαθιά σύνδεση θέλετε κάτι πολύ προσωπικό με συναισθηματικό νόημα. Τι καλύτερο από το αγαπημένο μας αρωματικό ζευγάρι; Τα σαγηνευτικά αρώματα So Fever Her και So Fever Him είναι τέλεια για τις ευγενικές ψυχές που συνδέονται με πάθος.

img-2.jpg

Ο Βράχος
Μερικοί άνθρωποι απλά είναι πάντα δίπλα μας. Ότι και αν συμβεί. Και ο άντρας της ζωής σας είναι ένας από αυτούς. Σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουρη για το κοινό σας μέλλον. Χρειάζεται λοιπόν να νιώσει πως και εσείς τον φροντίζετε με τον καλύτερο τρόπο. Χαρίστε του το Προϊόν Καθαρισμού Μαλλιών & Σώματος North For Men Subzero και το 2-σε-1 Ενυδατικό Gel North For Men Subzero , για απολαυστική περιποίηση.

img-3.jpg

Ο Όμορφος
Είναι ότι πιο όμορφο έχετε δει ποτέ. Και γνωρίζει ότι το να δείχνει στα καλύτερά του απαιτεί και λίγη προσπάθεια. Χαρίστε του το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Men . Γιατί αν και η ανδρική επιδερμίδα είναι 25% πιο πυκνή από τη γυναικεία, λόγω της τεστοστερόνης, μπορεί να εμφανίσει ξηρότητα και ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου. Μια ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας είναι άρα εξίσου σημαντική και για τους άντρες. Ανακαλύψτε "Τι κάνει την ανδρική επιδερμίδα μοναδική".

img-4.jpg
Source: gr.oriflame.com