Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

And just like that, το Sex And The City, ξαναμπαίνει στη ζωή μας


Η επανεκκίνηση του Sex and the City  έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής. Με τη βοήθεια του HBO Max, η παραγωγός και star της σειράς, Sarah Jessica Parker, γνωστή σαν Carrie Bradshaw, μόλις ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ένα ακόμη κεφάλαιο στη σειρά SATC, η οποία αρχικά έκανε το ντεμπούτο της το 1998.

Η επανεκκίνηση του Sex and the City, με τίτλο "And

Just Like That ...", φέρνει πίσω τα αρχικά μέλη του καστ Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristen Davis, αλλά όχι και την Kim Cattrall, που δεν θα συμμετάσχει. Οι 3 ηθοποιοί, μαζί με τον αρχικό συγγραφέα Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, προσυπογράφουν επίσης και ως παραγωγοί.

Δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί το αν η Costume Designer, Patricia Field θα επιστρέψει, αλλά οι οπαδοί κρατούν την ανάσα τους, στο μεταξύ. Σε τελική ανάλυση, ήταν η εξαιρετική της ματιά που καθιέρωσε τον παράγοντα Μόδα σαν τον πέμπτο κύριο χαρακτήρα της σειράς. 

Η Field δημιούργησε για τον χαρακτήρα της Bradshaw ιδιαίτερα, μια μοναδικής ποιότητας και αξίας γκαρνταρόμπα. 

 Από τα ρούχα των καταστημάτων μέχρι τα κομμάτια σχεδιαστών υψηλής μόδας - παράλληλα με μια συλλογή Manolo Blahnik που ανταγωνίζεται ακόμη και εκείνη του σχεδιαστή - η Field μετέτρεψε την Carrie σε ένα πρότυπο Μόδας και στυλ που κυριαρχεί ακόμα και σήμερα σε όλα τα μέσα. 

Πολλά από τα σύνολα που φόρεσε η Carrie είναι τώρα διαχρονικά, όπως η φημισμένη φούστα της από τούλι, το τολμηρό φόρεμά της για ένα ραντεβού της με τον κ. Big, το φόρεμα της εφημερίδας, δημιουργία του John Galliano, για τον Οίκο Christian Dior.



Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι celebrities που μιμήθηκαν και πήραν ιδέες από το στυλ της Carrie. Λαμπερό παράδειγμα η Kim Cardashian που φόρεσε με παρόμοιο τρόπο το μοντέλο αυτό.



photo credit:popsugar.com


Και η επιτυχία του newspaper dress συνεχίζεται ακάθεκτη, αφού παρόμοια μοντέλα είτε έχουν έγιναν sold out σε διεθνή e-shops,είτε εξακολουθούν να γίνονται ανάρπαστα.

WDIRARA, Women's Elegant High Waist Newspaper Print Bodycon Skirt, via Amazon


Αλλά δεν μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε, πώς θα μοιάζει το στυλ της Carrie το 2021;

Για την επερχόμενη παραγωγή HBO Max, η Bradshaw είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει την προσέγγιση της μόδας. Αλλά ίσως να στραφεί σε pumps ή άλλα παπούτσια από το δικό της brand  SJP ή από τη συλλογή του Christian Louboutin, αντί για τον Manolo Blahnik. Ακόμη, μπορεί να κρατήσει (από τη συλλογή της και πάλι) την αγαπημένη baguette τσάντα Fendi της δεκαετίας του '90 και την Saddle Bag Dior. Και, ενώ η signature φούστας της από τούλι (tutu skirt) είναι σίγουρο ότι θα επιλεγεί ξανά, μπορεί επίσης να εμφανισθεί με απρόσμενους συνδυασμούς όπως πούλιες με τζιν και εσώρουχα για την ημέρα.

Τώρα, σε περίπτωση που θέλετε να προηγηθείτε της σειράς και να φορέσετε κάποιες από τις ενδυματολογικές επιλογές της πρωταγωνίστριας, η συνέχεια είναι για εσάς.


Farfetch.com, tulle overlay denim skirt. Τιμή:1,015 €40% Off609 €

















Metallic Cowl Neck Cross Back Midi Slip Dress, 609€, express.com