Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΓΑΜΟΙ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΤΟ 2021


 Το 2020 υπήρξε μια δύσκολη χρονιά γεμάτη δοκιμασίες για όλους τους ανθρώπους στον κόσμο. Από αυτές δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν ούτε ζευγάρια επώνυμων που ανέβαλαν τους γάμους τους για το 2021.

Ανάμεσά τους ο Orlando Bloom και η

Katy Perry.  Είναι περισσότερα από 4 χρόνια που τα εκατομμύρια των  θαυμαστών τους παρακολουθεί τη σχέση τους. Χώρισαν, ξανάσμιξαν. αλλά το 2019 ο Orlando έκανε πρόταση γάμου στην Katy. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει και ένα παιδί. 



O Christiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez είναι μαζί πέντε χρόνια περίπου αφού γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2016 τότε που η Georgina εργαζόταν σαν Σύμβουλος μόδας στην boutique της GUCCI  που επισκέφτηκε ο Ronaldo. Έχουν και αυτοί ένα παιδί  ενώ αναθρέφουν και άλλα 3 παιδιά του Ronaldo από άλλες γυναίκες. Πρόσφατα, η Georgina φωτογραφήθηκε με ένα τεράστιο δαχτυλίδι γάμου στο χέρι της.   


Ο ηθοποιός Robert Pattison και το supermodel Sukie Waterhouse σχεδιάζουν να παντρευτούν το 2021 ύστερα από 2 χρόνια σχέσης, αφού έχουν ήδη αρραβωνιαστεί σύμφωνα με τις σχετικές φήμες. 


Η τραγουδίστρια Gwen Stefani  γνώρισε τον μουσικό Blake Shelton 2015 στο Voice project, και από τότε άρχισαν να βγαίνουν μαζί. Σύμφωνα με την ίδια, ο γάμος έχει ήδη προγραμματιστεί για φέτος. 




The Victoria's Secret Angel, Jasmine Tookes σχεδιάζει τον γάμο της με τον Juan David Borrero, 30 ετών και Γενικός Διευθυντής της Snapchat στις Διεθνείς Αγορές). Ο Juan David Borrero ζήτησε σε γάμο την καλή του ύστερα από μια βόλτα με ελικόπτερο και ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων.  

Πηγές: pinterest.com, eonline.com, wonaconcept.com, google, pinterest