Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LOVE GREECE - online and in style!


Καθημερινά, πολλές ώρες είναι η αλήθεια, είτε ψάχνω το διαδίκτυο για νέες, ωραίες ιδέες και πρωτότυπα, ποιοτικά προϊόντα, είτε δέχομαι μηνύματα (πολύ καλύτερη εκδοχή, πιστέψτε με!) αναφορικά με όλα αυτά.

Έτσι γνώρισα και την Love Greece, μια Ελληνική εταιρεία με όραμα, που επιδιώκει να προβάλει και να καταξιώσει το Greek Chic με ένα πολύ σύγχρονο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και να διαδώσει την αγάπη για την Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο.

We actively support Greek agriculture and industry producing 100% “Made in Greece” products, using the finest Greek raw materials and ensuring that all stages of production take place in Greece." LoveGreece.com


 Ένα μπλουζάκι (T-Shirt / Hoodie) love greece είναι 100% ελληνικό, έργο εκατοντάδων ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα. Χρειάζεται σχεδόν ένα ολόκληρο έτος για να ολοκληρωθεί, από τη φύτευση των βαμβακερών σπόρων μέχρι τη συσκευασία του τελικού προϊόντος


Τις ημέρες αυτές, η Love Greece, προσφέρει έκπτωση 40% στα προϊόντα της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τα T-Shirts, τα Hoodies, τις πετσέτες και τις τσάντες της με έκπτωση 40% κάνοντας χρήση του κωδικού ENDOF2020.


Μία από τις επιλογές μας; 

The Absolute Greek Hoodie της φωτογραφίας....!


Επιμέλεια: Ρένα Κάντζα/ Founder CosmeticsDelux - Life Talks - Pentanostimo