Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HAIR LOOKS ΤΗΣ KATY PERRY ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑ




 από τη Δώρα Ρουμελιώτη - www.morethanawoman.gr

 Και πρέπει να τα δείτε!

Η Katy Perry μας έχει συνηθίσει στις τολμηρές beauty εμφανίσεις. Υιοθετεί ακόμη και τις πιο εξεζητημένες και ακραίες τάσεις και οι περισσότερες της ταιριάζουν τέλεια.

Η μεγάλη της αδυναμία είναι οι αλλαγές στα μαλλιά. Την έχουμε δει με πολύ μακριά, bob, σε

παστέλ απόχρωση, icy blonde, κλασικό ξανθό, αλλά και σκούρο.

Πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε το τέλειο, τελευταίο της hair look που λάτρεψαν οι followers. Τα πολύ μακριά, ξανθά μαλλιά της είχαν υπέροχους κυματισμούς και όπως πολύ σωστά σχολίασαν οι θαυμαστές της έμοιαζε με Ελληνίδα Θεά.

Υπεύθυνος για το νέο της look ήταν ο celebrity hairstylist, Jesus Guerrero που επιμελείται τα μαλλιά της Kylie Jenner, μεταξύ άλλων, κι αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για extensions ή περούκα.


Και τώρα, η Perry έρχεται με ένα ακόμη συγκλονιστικό hair look. Αυτή τη φορά τα πολύ μακριά μαλλιά της είναι μαύρα και με ρετρό αφέλειες. Τα επιμελήθηκε ο Rick Henry και οι θαυμαστές της Perry ξετρελάθηκαν.

Πιθανότατα, φορά περούκα και ίσως κάνει πρόβες ώστε να αποφασίσει ποιο ύφος θα αποκτήσει ενόψει της νέας χρονιάς.

 

Η star συνδύασε το hair look με ένα vintage make up look aka ψεύτικες βλεφαρίδες, ουδέτερη απόχρωση σκιάς στα μάτια και ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά που ταιριάζουν απόλυτα με τη δημιουργία που φορά.


Δώρα Ρουμελιώτη - www.morethanawoman.gr