Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NIVEA. Η απόλυτη ανδρική σειρά περιποίησης


H απόλυτη ανδρική σειρά περιποίησης ξεκινάει με εσένα!

Η σειρά NIVEA MEN Sensitive γνωρίζει πολύ καλά πως οι άνδρες σε όλο τον κόσμο μοιράζονται το ίδιο πάθος για το

ποδόσφαιρο, αλλά και για την ανδρική περιποίηση!

Η σειρά NIVEA MEN με αφορμή την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τη Real Madrid CF σε προετοιμάζει κατάλληλα για τις φετινές αναμετρήσεις και όχι μόνο! Η μοναδική πρόκληση που θα έχεις να αντιμετωπίσεις πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι η διαχείριση της έντασης και της αγωνίας για την έκβασή του! Την καθημερινή πρόκληση της ερεθισμένης επιδερμίδας από το ξύρισμα αναλαμβάνει η σειρά NIVEA MEN Sensitive.

Με τη σειρά NIVEA MEN Sensitive, όλοι οι άνδρες μπορούν να είναι 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους προκλήσεις, εντός και εκτός γηπέδων, με μηδέν ερεθισμούς. Η σειρά Sensitive με 0% οινόπνευμα, είναι κατάλληλη για τους άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα, είναι εμπλουτισμένα με αγνό, Φυσικό Χαμομήλι, Βιταμίνη Ε και Aloe Vera. Η δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή τους προσφέρει άμεση ανακούφιση από τους ερεθισμούς και αντιμετωπίζει τυχόν κοκκινίλες, την ξηρότητα και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα. 

Η ευαίσθητη και ερεθισμένη επιδερμίδα είναι κάτι που πολλοί άνδρες καλούνται να διαχειριστούν. Το καθημερινό ξύρισμα αλλά και η περιποίηση προσώπου όταν έχεις γένια είναι μια καθημερινή πρόκληση. Η σειρά NIVEA MEN Sensitive δημιουργήθηκε για εσένα που έχεις τη δύναμη να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου. Και να τη φροντίσεις!

Για να βρεις ακριβώς τις πληροφορίες που ψάχνεις, μπες στο nivea.gr και επίλεξε τα φίλτρα που επιθυμείς ανά κατηγορία, τύπο επιδερμίδας ή άλλα χαρακτηριστικά και ανακάλυψε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.


Ανακάλυψε παρακάτω τα προϊόντα της σειράς NIVEA MEN Sensitive:

NIVEA MEN Sensitive Gel Ξυρίσματος

Με το gel ξυρίσματος NIVEA MEN Sensitive, αποκτάς την εμπειρία ενός βαθύ και ευχάριστου ξυρίσματος, ενώ παράλληλα νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο περιποιημένη. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με χαμομήλι και αμαμελίδα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σου υγιή εμφάνιση, ενώ δεν περιέχει οινόπνευμα και άρωμα, εξαφανίζοντας έτσι την αίσθηση καψίματος. 


NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble After Shave Balm 

Το NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble After Shave Balm είναι το 2 σε 1 καθημερινό προϊόν που χρειάζεσαι για μετά το ξύρισμα αλλά και για να περιποιείσαι τα κοντά γένια. Ανακουφίζει άμεσα από τα 5 σημάδια της ερεθισμένης επιδερμίδας: φαγούρα, κοκκινίλες, ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος και καψίματος και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη. Την ίδια στιγμή μαλακώνει τα κοντά γένια και αποτρέπει την αίσθηση φαγούρας. Η σύνθεσή του η οποία δεν περιέχει οινόπνευμα, είναι εμπλουτισμένη με χαμομήλι και αμυγδαλέλαιο για άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. INT-88591_Nivea_MEN_Sensitive_SkinStubbleBalm_125ml_bottle_layer_Druck (


NIVEA MEN Sensitive Κρέμα Προσώπου

Η κρέμα προσώπου NIVEA MEN Sensitive ενυδατώνει την επιδερμίδα για 48 ώρες και ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα σου από τα 5 σημάδια ερεθισμού: φαγούρα, κοκκινίλες, ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος και καψίματος. Η  σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Χαμομήλι και Βιταμίνη, δεν περιέχει οινόπνευμα και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Η κρέμα προσώπου NIVEA MEN Sensitive είναι ένα προϊόν είναι δερματολογικά αποδεδειγμένο, για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα.


#ItStartsWithYou #NIVEAMENSensitive #NIVEAMENGreece

@niveamengreece