Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Cosmetics Delux Fashion Choice : Υπογραφή Arte Piedi



Μια πρόταση μόδας για σήμερα έρχεται από την Arte Piedi, τις υπεύθυνες της οποίας είχα τη χαρά να γνωρίσω το φετινό καλοκαίρι. 

Πρόκειται για δύο νέες σύγχρονες γυναίκες, με όραμα, ευγένεια και άψογο επαγγελματισμό που συνδυάζουν ιδανικά με χαμόγελο και φιλική διάθεση, από την πρώτη κιόλας στιγμή της επικοινωνίας μαζί τους.

H Γιώτα και η Έλενα, η Έλενα και η Γιώτα, μας καλωσορίζουν στο νέο

διαδικτυακό τους τόπο, www.artepiedi.gr, όπου η γυναικεία υπόδηση και η ένδυση γίνεται μία άκρως συναρπαστική υπόθεση, μέσα από μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών σε σχέδια και χρώματα!

Η εταιρεία Arte Piedi P.C - ειδικά στο χώρο της κατασκευής, χονδρικής και λιανικής πώλησης γυναικείων υποδημάτων- δραστηριοποιείται δυναμικά, με επιτυχία εδώ και 70 χρόνια.

                      

Και όπως διαπίστωσα και προσωπικά, τα προϊόντα με την υπογραφή Arte Piedi απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που δεν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά τις δημιουργεί! Στη γυναίκα με άποψη που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε της βήμα!

 Περιηγηθείτε στις σελίδες του website, ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεων στο γυναικείο υπόδημα και αξεσουάρ και… προπορευτείτε στον κόσμο του στυλ!


Η πρότασή μας


                             

 Γυναικεία φούστα μίνι, με βολάν και κρυφό φερμουάρ, σε μπεζ χρώμα. Συνδύασέ την με το αγαπημένο σου τοπ και ένα ψηλό μποτάκι ή αρβυλάκι!

Και επειδή το μαύρο παραμένει πάντα στη μόδα, η Arte Piedi φρόντισε και γι' αυτό,...

Περιγραφή: Η Carrie Mini Skirt αποτελείται από  100% Πολυεστέρ, ενώ σημαντική σημείωση που θα βρείτε στο website της εταιρείας είναι ότι το μοντέλο έχει ύψος 1,69εκ. και φοράει Small Size.


Ρένα Κάντζα - Life Talks / Cosmeticsdelux