Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΞΑΝΘΙΕΣ


 ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΞΑΝΘΙΕΣ1

Ή αν ετοιμάζεστε να γίνετε!

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν λένε οι hair colorists και το αποδεικνύουν οι celebrities. H Emily Ratajkovski έβαψε τα μαλλιά της για πρώτη φορά

υιοθετώντας ένα απίθανο χρυσό τόνο ενώ η Kaia Gerber τόλμησε να ανοίξει το χρώμα μόνη στο σπίτι, κατά την περίοδο της καραντίνας χρησιμοποιώντας σκέτο οξυζενέ. Αμέσως μετά ζήτησε από τον προσωπικό της κομμωτή να δημιουργήσει ένα τέλειο ξανθό της πλατίνας που της ταιριάζει πολύ και θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες. 

Αν είστε ήδη ξανθιά ή αν έχετε κλείσει ραντεβού με τον κομμωτή σας για τη μεγάλη αλλαγή θα πρέπει να γνωρίζετε πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο σας το μαγικό, μοβ σαμπουάν. Εκείνο που εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες κιτρινίλες και το κρατά υπέροχο και λαμπερό. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε το αγαπημένο μας. Πρόκειται για το νέο Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo, που στόχο έχει να αναδείξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της βαφής σας.  Είναι το σαμπουάν που διορθώνει την απόχρωση, εξουδετερώνοντας τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους στα ξανθά, ανοιχτόχρωμα ή γκρίζα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα καθαρίζει απαλά εξισορροπώντας τη λιπαρότητα. Διαθέτοντας την αποκλειστική ArganID™ Τechnology της Moroccanoil, η φόρμουλα του νέου σαμπουάν «κλειδώνει» το χρώμα και χωρίς να περιέχει θειϊκά άλατα, εισχωρεί τις αντιοξειδωτικές δυνάμεις του ΑrganΟil βαθιά στις ρίζες των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην προστασία της επιδερμίδας και προσδίδει υπέροχη λάμψη.


Όταν αλλάζετε το χρώμα σας σε ξανθό, πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια κίτρινοι υποτόνοι των μαλλιών σας, όπως αντίστοιχα στο καστανό κάποιες φορές εμφανίζονται ανεπιθύμητες πορτοκαλί αποχρώσεις. Ακόμα και τα γκρίζα μαλλιά είναι επιρρεπή, παρουσιάζοντας ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις λόγω της ρύπανσης και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η έκθεση των υποκείμενων χρωστικών ουσιών μπορεί να οδηγήσει τόσο σε ανεπιθύμητη λιπαρότητα, όσο και στη δημιουργία έντονων αποχρώσεων που διαφέρουν κατά πολύ από το αρχικό αποτέλεσμα της βαφής σας. Η βαθιά μοβ φόρμουλα του Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo είναι ιδανική για την εξουδετέρωση ζεστών τόνων σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.



Περιλαμβάνει στη σύνθεση του:


ArganID™: Την αποκλειστική τεχνολογία μικροκάψουλας της Moroccanoil που χρησιμοποιεί τη δύναμη της ιοντικής έλξης για να εμπλουτίσει το τριχωτό της κεφαλής με ArganOil, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην αναδόμηση και τη διαφύλαξή του.

 

Βαθιές ιώδεις χρωστικές – Προσδίδουν έντονη απόχρωση και λαμπερή όψη για να βελτιώσετε εις βάθος τη διάσταση της βαφής σας, όσο πιο φυσικά γίνεται. Αυτές οι πλούσιες ιριδίζουσες χρωστικές προσδίδουν επίσης απαλή σατινέ υφή, αλλά και εντυπωσιακή κάλυψη.

 

Πως το χρησιμοποιείτε: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά, ανάμεσα στο τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα. Αφήστε για 3-5 λεπτά, μετά ξεπλύνετε προσεκτικά. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με το αγαπημένο σας Moroccanoilconditioner.

by Dora Roumelioti (link)