Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Fresh Line : νέα σειρά προσώπου για λάμψη της επιδερμίδας


Πες αντίο στα σημάδια κούρασης και

ενεργοποίησε τη λάμψη της επιδερμίδας σου!


Ένας μοναδικός συνδυασμός δραστικών συστατικών που χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αναστέλλοντας την εμφάνιση 

λεπτών γραμμών και σημαδιών κούρασης.


Η ιδανική επιλογή για άτομα με ενεργό και δραστήριο τρόπο ζωής!

 Περιλαμβάνει κρέμα λάμψης προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος

 και πολυλειτουργικό ορό νύχτας για άμεση λάμψη.


RED BERRIES – ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΑΜΨΗΣ

Λαμπερή επιδερμίδα από νωρίς το πρωί

Ενυδατική κρέμα κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, που αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, με 96,5% συστατικά φυσικής προέλευσης.  

Είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου μύρτιλου,  που δρουν προληπτικά και επιδιορθωτικά κατά της φωτογήρανσης που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα πεπτίδια «ξυπνούν» τα κύτταρα της επιδερμίδας από νωρίς το πρωί και βελτιώνουν ορατά την επιδερμίδα μέσω των αναζωογονητικών και αντιγηραντικών ιδιοτήτων τους. Το κλάσμα υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει σε βάθος και λειαίνει τις λεπτές γραμμές, ενώ το εκχύλισμα ροδοχρωσίτη αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

RED BERRIES – ΟΡΟΣ ΝΥΧΤΑΣ

Πολυδραστικός Ορός για άμεση λάμψη και ανάπλαση

Η ιδανική overnight θεραπεία, βασισμένη σε ένα κοκτέιλ από 5 φυσικά οξέα φρούτων, που βελτιώνει την κυτταρική ανανέωση και χαρίζει φωτεινότητα, λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Ο ορός εμπλουτίζεται με ένα ισχυρό μείγμα γλυκολικού οξέος και οξέων φρούτων που έχει πολλαπλή δράση: μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και προάγει μια νεανική επιδερμίδα. Οι απολεπιστικές του ιδιότητες βελτιώνουν την υφή  και τον τόνο του δέρματος αποκαλύπτοντας μια πραγματικά ανανεωμένη επιδερμίδα. 

Τα βλαστοκύτταρα του κόκκινου μύρτιλου  επιδιορθώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης, ενώ οι βιταμίνες C, E & F προσφέρουν υψηλής ποιότητας αντιοξειδωτικές, αναζωογονητικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από ευαίσθητα και πολύ ξηρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή σε συνδυασμό με ενυδατική κρέμα.