Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Υποδεχτείτε τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Elvive Full Resist



FIGHTING FIT

Τα μαλλιά είναι δυνατά αλλά σίγουρα όχι ανίκητα. Η υπερβολική θερμότητα ή το βούρτσισμα μπορούν αναμφισβήτητα να τα επηρεάσουν, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι από τους μεγαλύτερους φόβους μιας γυναίκας αποτελεί το σπάσιμο της τρίχας και η πτώση των μαλλιών. Ήρθε η ώρα να αντεπιτεθείτε στους φόβους αυτούς με ένα καινοτόμο πρόγραμμα ενδυνάμωσης μαλλιών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δυναμώνει την τρίχα και να κάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά. Βασισμένο σε μια ενισχυτική φόρμουλα εμπλουτισμένη με

συστατικά όπως βιοτίνη, Βιταμίνη Β5 και αργινίνη, η νέα σειρά Elvive Full Resist, αποτελεί μια προπόνηση τόσο για το τριχωτό της κεφαλής όσο και για τα μαλλιά σας. 

Το αποτέλεσμα; 

  • 2 φορές πιο δυνατά μαλλιά 

  • 2 φορές λιγότερη απώλεια τρίχας στο βούρτσισμα 


Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τα μαλλιά σας! Μαλλιά πιο δυνατά ξανά!




STRONG, NOT SKINNY

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εκπαίδευσης των μαλλιών σας με το Σαμπουάν Ενδυνάμωσης  της σειράς Elvive Full Resist. Κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε ολόκληρο το κεφάλι, έτσι ώστε να επιτρέψετε στην ενισχυτική του φόρμουλα να ενεργοποιηθεί και στα συστατικά της να αρχίσουν να δρουν. Τελικά, ένα υγιές τριχωτό ισοδυναμεί με υγιή μαλλιά. 




FLEX APEAL

Προστατεύστε τα μαλλιά σας, δυναμώνοντάς τα με το νέο Conditioner Ενδυνάμωσης για τέλειο ξεμπέρδεμα , το οποίο είναι ενισχυμένο με τα ίδια υπερσυστατικά, τα οποία βοηθούν στο ξεμπέρδεμα και την απαλότητα των μαλλιών. Χτυπήστε τους κόμπους από τη ρίζα και κερδίστε ενυδατωμένα, απαλά μαλλιά στη στιγμή. 

Ε.Λ.Τ. 3.98



POWER UP

Θέλεις να μεγιστοποιήσεις την απόδοση της προσπάθειάς σου; Πρόσθεσε στην καθημερινή σου ρουτίνα την νέα Elvive Full Resist Power Mask. Ως ένα power shake για τα μαλλιά σου, η νέα αυτή silicon free μάσκα γεμάτη θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανασύσταση των μαλλιών ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι στην αγορά της περιποίησης μαλλιών. Για παράδειγμα η αργινίνη, αποτελεί ένα φυσικό συστατικό το οποίο όμως έχει μια ευεργετική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ ενισχύει τις ίνες των μαλλιών από μέσα. Η προσθήκη βιταμίνης Β5, δίνει στο «μείγμα» μια θρεπτική ώθηση. Η συγκεκριμένη φόρμουλα υψηλής απόδοσης δεν μοιάζει με αυτή μιας συνηθισμένης μάσκας μαλλιών. Είναι αρκετά λεπτόρρευστη και ελαφριά για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και να στα πιο ανθεκτικά μαλλιά, ενώ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα extra boost στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Κάντε μασάζ στο τριχωτό για να τονώσετε τις ρίζες, χωρίς φόβο λιπαρότητας, ή χρησιμοποιήστε την σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, ενισχύοντας τις ίνες με θρεπτικά συστατικά. Και για τις ημέρες που χρειάζεστε ένα extra boost; Χρησιμοποιήστε το ως leave-in για να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσφέροντας ποσοστό μείωσης θραύσης 71% μετά από μόνο μια χρήση, η Full Resist Power Mask προσφέρει στα μαλλιά σας τη δύναμη που χρειάζονταν. 

Ε.Λ.Τ. 14.90€


Η αγαπημένη σας Elvive συσκευασία, γίνεται sustainable. 

Μερικές φορές το packaging ενός προιόντος είναι εξίσου σημαντικό με το ίδιο το προιόν, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου πλανήτη. Για πρώτη φορά, η σειρά Elvive της L’Oreal Paris, θα κάνει ένα βήμα προς την αειφορία. Με τη νέα βελτιωμένη συσκευασία της σειράς που αποτελείται από ανακυκλωμένα μπουκάλια, σηματοδοτείται μια καθοριστικής σημασίας στιγμή για τη μάρκα. Επιπλέον, καθώς η συσκευασία μπορεί να ανακυκλωθεί μετά τη χρήση της, δεν μιλάμε απλά για good hair days, αλλά και για το τί είναι καλό για τον κόσμο μας. Από όλες αυτές τις πρωτοβουλίες, η πιο σημαντική είναι αδιαμφισβήτητα αυτή που αφορά το περιβάλλον.