Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Garnier #Faves




BOTANIC THERAPY 
THE MILK MASKS

Δεν είναι μόνο οι κομμωτές, οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας ή οι διατροφολόγοι που κατανοούν τη σημασία της σωστής φροντίδας των μαλλιών και ξέρουν τι να κάνουν γι΄αυτό. Yπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να κάνετε και εσείς οι ίδιες για να διασφαλίσετε τη μακροζωία και τη ζωτικότητα των μαλλιών σας.

 

Η Ανάπτυξη των μαλλιών
Περιβαλλοντικοί παράγοντες, ανεπάρκεια βιταμινών και ανόργανων συστατικών, υπερβολική χρήση styling  προϊόντων, όπως και και το συνεχές άγγιγμα των μαλλιών είναι αιτίες πιθανές να εμποδίσουν την επιθυμητή ανάπτυξή τους
Από την άλλη, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, όπως τα καυσαέρια αυτοκινήτων και τα προϊόντα styling -και πάλι- π.χ. ίσιωμα, τα σίδερα για μπούκλες, ο συχνός ψεκασμός των μαλλιών, μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας και να τα κάνουν εύθραυστο. Τα μαλλιά σας βασίζονται σε ορισμένες πρωτεΐνες για να διατηρηθούν υγιή και να μπορέσουν να αντισταθούν σε όλους αυτούς τους "εχθρικούς" παράγοντες. 
Έτσι, αν διαπιστώσετε και μόνες σας ότι όλοι ή κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα των μαλλιών σας, με τη βοήθεια ειδικών, διερευνήστε την πιθανότητα να λάβετε συμπληρώματα, να προσαρμόσετε τη διατροφή σας ώστε να συμπεριλάβετε περισσότερες πρωτεΐνες και να αλλάξετε τις συνήθειες του κομμωτηρίου σας.




Χωρίς προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής
Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν για τη σημασία της υγιεινής τρίχας είναι ότι συχνά οδηγεί επίσης σε υγιές τριχωτό της κεφαλής. Όταν φροντίζετε τα μαλλιά σας πλένοντάς τα όπως χρειάζεται, ενυδατώνετε, ακόμη και εφαρμόζοντας αντηλιακό ή φοράτε καπέλο για να τα προστατεύσετε από τον ήλιο. κάνετε επίσης καλά πράγματα για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας. Αυτό θα αποτρέψει το τριχωτό της κεφαλής σας από το να αφυδατωθεί (να στεγνώσει) και να καεί από ισχυρές ακτίνες UV.

Χωρίς προβλήματα πιτυρίδας
Με τη σειρά του, ένα υγρό και καλά φροντισμένο τριχωτό της κεφαλής σημαίνει επίσης ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενοχλητική πιτυρίδα στα μαλλιά ή τα ρούχα σας.



Υγιή μαλλιά
Θυμηθείτε, τα υγιή μαλλιά είναι συνήθως ισχυρός δείκτης ενός υγιούς οργανισμού. Εάν τα μαλλιά σας γίνουν ξηρά, εύθραυστα και σπάσουν εύκολα, τότε αυτό σημαίνει ότι είτε δεν παίρνετε αρκετές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στο σύστημά σας ή το σώμα σας δεν τα επεξεργάζεται σωστά για κάποιο λόγο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσατε να συζητήσετε με τον γιατρό σας, για να σας συμβουλεύσει για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Αυξημένη συνολική εμπιστοσύνη
Τα υγιή, όμορφα μαλλιά προκαλούν τον θαυμασμό και τα κολακευτικά σχόλια από άλλους, χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση, κάτι που μπορεί να αποβεί σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις μιας κατά τα άλλα άσχημης μέρας. Γι' αυτό η επιλογή των καλών και κατάλληλων προϊόντων περιποίησής τους είναι ζωτικής σημασίας.



My choice...


Μάσκα για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά Honey Treasures

THE MILK MASK HONEY TREASURES, ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 98% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Συνδυάζει:
- Βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία: ένα πραγματικό θησαυρό ενυδάτωσης για θρέψη.
- Με μέλι από την Ουγγαρία: ένα μοναδικό συστατικό, γνωστό για τις επανορθωτικές του ιδιότητες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Άμεσο ξεμπέρδεμα, εντατική ενδυνάμωση στις ρίζες των μαλλιών, χωρίς να βαραίνουν. Χαρίζει απαλό, δροσιστικό και λαχταριστό άρωμα στα μαλλιά.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1) Εφαρμόστε από τις ρίζες ως τις άκρες.
2) Ξεβγάλτε, χωρίς χρόνο αναμονής.

ΤΟ BOTANIC THERAPY ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ

98% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Βιολογικό φυτικό γάλα από υπεύθυνες πηγές της Ισπανίας.
Μέλι από υπεύθυνες πηγές της Ουγγαρίας.
- Γρήγορο ξέβγαλμα για εξοικονόμηση νερού.
- Παράγεται σε εργοστάσιο που προάγει την αειφόρο ανάπτυξη.
100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι

Και κάτι εξ ίσου σημαντικό...;
- Από το 1989, η Garnier δεσμεύεται για ένα κόσμο χωρίς πειράματα σε ζώα.