Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Beauty Editor's Choice: SCARLET BEAUTY.gr

Donna Karan

DKNY
 Nectar Love Eau de Parfum

Ένα άρωμα ακαταμάχητα ελκυστικό.

H σημερινή επιλογή μου, από το Scarlet Beauty είναι  ένα άρωμα εμπνευσμένο από τις στιγμές που δύο ματιές συναντιούνται και ο χρόνος σταματά... 
Πρόκειται για άρωμα που υπογράφει μία πολύ αγαπημένη Fashion Designer, η Αμερικανίδα Donna Karan, aka "DK".


Το Nectar Love είναι ένα floral, φρουτώδες, gourmand άρωμα που αιχμαλωτίζει την εθιστική και ελκυστική μυρωδιά των λουλουδιών, μιμούμενο την έλξη της μέλισσας στο γλυκό, ακαταμάχητο νέκταρ των λουλουδιών. Το άρωμα ανθίζει στην βάση του με νότες από ολάνθιστα λουλούδια και εσπεριδοειδή, στην καρδιά του βρίσκεται η ζεστή αποπλάνηση της κηρήθρας και στην κορυφή του οι νότες neroli υπόσχονται να σας μαγνητίσουν σε έναν ακαταμάχητο, μεθυστικό χορό.

Και για να γνωρίσετε καλύτερο το Scarlet Beauty, παρακολουθήστε το tvc που ακολουθεί,



To scarletbeauty.gr εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την προσφορά καλλυντικών στην ελληνική αγορά! 
Ένα νέο, πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών με διάσημα beauty brands, σε πραγματικά μοναδικές τιμές για όλους!

Με κορυφαία επώνυμα και premium brands καλλυντικών. 


Στο πρωτοποριακό scarletbeauty.gr διατίθενται πραγματικά ελκυστικές προσφορές σε διάσημα και πολυτελή επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες. Σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και λειτουργικά εύκολο στη πλοήγηση ηλεκτρονικό περιβάλλον, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, αρωμάτων, αντηλιακών και πολυτελών κεριών, η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.




  Στο ολοκαίνουριο scarletbeauty.gr θα βρείτε ειδικές αποκλειστικές προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις σε κορυφαίες μάρκες καλλυντικών επιλεκτικής διανομής όπως Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown, Jo Malone London, Cartier κ.α., καθώς και αγαπημένων Designer Fragrances όπως Michael Kors, Tommy Hilfiger, DKNY, Valentino, Trussardi κ.α. 


Επιπρόσθετα, στις κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται στο scarletbeauty.gr θα ανακαλύψετε δερμοκαλλυντικά με φυσικά και βιολογικά ή vegan συστατικά και συνθέσεις, καθώς επίσης επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου για περιποίηση και styling. 



Τέλος, στο νέο site θα βρείτε προσφορές σε καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής. 


Το scarletbeauty.gr εγγυάται μια μοναδική εξυπηρέτηση για τις online αγορές σας μέχρι την παράδοση τους στο σπίτι, καθώς διαθέτει άριστη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής-logistics, με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

 «Αποστολή μας είναι να κάνουμε τους μεγαλύτερους Οίκους καλλυντικών προσιτούς σε κάθε καταναλωτή, δίνοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο της ομορφιάς χωρίς περιορισμούς. Αποτελεί δέσμευση για εμάς πως κάθε δράση του scarletbeauty.gr θα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και συνέπειας και θα γίνεται πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο», όπως μας δήλωσε η κα Χρυσάνθη Ντάφλα, Marketing Manager scarletbeauty.gr 
 

Ρένα Κάντζα, CosmeticsDelux