Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bergmann Kord: Δυναμικό ξεκίνημα




Bergmann Kord: Δυναμικό ξεκίνημα, με αυστηρό Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγιεινής 


Η επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με τα νέα δεδομένα που θέτει στην καθημερινότητα των πολιτών ο COVID-19, βρίσκει την Bergmann Kord πανέτοιμη να αντεπεξέλθει στις

ανάγκες των πελατών της, στις οποίες η ασφάλεια και η υγιεινή έχουν την πρώτη θέση. Η τήρηση πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής δεν αποτελούν κάτι καινούργιο για την Bergmann Kord, αφού η Κλινική Μαλλιών υπηρετεί τις παραπάνω ανάγκες σταθερά και διαχρονικά, εδώ και πολλά χρόνια, ως αναπόσπαστο στοιχείο του στρατηγικού DNA της. Έτσι, η BergmannKord ξεκίνησε τη λειτουργία και των 7 Κλινικών που διαθέτει ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδος, Λάρισα, Ηράκλειο), ακολουθώντας αυστηρά και απαρέγκλιτα το Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγιεινής που έχουν ορίσει οι Αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με υγειονομικά μέτρα που αφορούν στους πελάτες, στο προσωπικό και στις εγκαταστάσεις της.

Στο πλαίσιο των παραπάνω, η Bergmann Kord ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:



Η παροχή των υπηρεσιών γίνεται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, ενώ κανείς πελάτης ή επισκέπτης δεν έρχεται σε επαφή με άλλον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις. 


Η παροχή των υπηρεσιών γίνεται σε χώρους ατομικής εξυπηρέτησης (καμπίνες με πόρτα), στους οποίους παραμένει αποκλειστικά ο πελάτης που έχει το ραντεβού, με την παρουσία μόνο του προσώπου που προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ως αποτέλεσμα, δεν έρχεται σε επαφή με άλλους πελάτες. 


Ο πελάτης κινείται στους χώρους ατομικής εξυπηρέτησης μόνο με μάσκα και γάντια και περνάει απευθείας στον υγειονομικά ασφαλή χώρο, όπου θα του προσφερθούν οι υπηρεσίες. 


Οι πελάτες και επισκέπτες εισέρχονται στους χώρους μόνο με μάσκα, ενώ εάν δεν διαθέτουν τους παρέχει η Bergmann Kord πιστοποιημένες μάσκες μίας χρήσης.


Τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο για τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ταυτόχρονης παρουσίας πελατών και επισκεπτών στις εγκαταστάσεις, καθώς και το όριο απόστασης του ενός από τον άλλο. 


Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό χρησιμοποιεί μάσκες και γάντια ατομικής προστασίας, έχοντας παράλληλα ενημερωθεί εντατικά για τις ενδεδειγμένες συμπεριφορές που πρέπει να ακολουθεί, σύμφωνα με τις οποίες η επικοινωνία με τον πελάτη κινείται αυστηρά στις απολύτως απαραίτητες επαφές, χωρίς υπερβολές, με γνώμονα την ασφάλεια όλων. 


Οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μηχανήματα και όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό απολυμαίνονται μετά την αναχώρηση κάθε πελάτη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Επικοινωνία/Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων BergmannKord


* Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφόρος Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα: Λεωφόρος Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη: Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο: Γεωργίου Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος: Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302


Websites
www.kord.gr
www.iatrikesperoukes.gr
www.fuehairclinic.eu